Life

Florin Salam, ridicat de mascați. Solistul, implicat într-un dosar de proxenetism, primele declarații: „Lăsați-mă să dorm” – Update

Florin Salam a fost săltat de mascați miercuri dimineață. Cântărețul de manele a fost audiat într-un dosar de proxenetism și cămătărie.
22.02.2023 | 13:37
Florin Salam ridicat de mascati Solistul implicat intrun dosar de proxenetism primele declaratii Lasatima sa dorm  Update
Probleme cu legea pentru Florin Salam. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT
22-02-2023
11:41

Florin Salam, reacție bizară după ce a fost audiat: „Lăsați-mă să dorm”

Florin Salam a reacționat în urma dosarului care a explodat în spațiul public, numele manelistului apărând într-un dosar de proxenetism. Cântărețul a fost extrem de deranjat când a fost întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, spunând că vrea să doarmă.

„Ce-aveți, băi? Sunteți nebuni și interpretați greșit. Da de ce faci așa la nas, ai făcut vreo prostie? Hai! Vedeți-vă de treburi, veniți la mine, deranjați omul din somn. M-ați trezit ca nebunii. Lăsați-mă să dorm, că mi-e somn”, i-a spus Salam unui reporter de la spynews.ro.

22-02-2023
11:23

FLorin Salam, martor in dosar

Din informațiile obținute de FANATIK, Florin Salam este, momentan, doar martor în dosar, manelistul fiind chestionat cu privire la anumite petreceri la care ar fi luat parte și la care au fost invitate și domnișoare de ”moravuri ușoare”. Cu toate acestea, pare-se, discuțiile sunt legate de mai multe evenimente de acest tip.

Mascații au descins miercuri dimineață la locuința lui Florin Salam și l-au ridicat pentru a-l duce la audieri. Celebrul cântăreț de manele are calitatea de suspect într-un dosar cu fapte grave, proxenetism și cămătărie. Pe lângă el, sunt implicate și alte persoane din București și județele Ilfov și Vâlcea.

Florin Salam, ridicat de mascați. El și alți cântăreți de manele, suspecți de proxenetism și cămătărie

FANATIK a aflat în exclusivitate că Florin Salam a ieșit deja de la audieri și urmează să revină pentru alte explicații. De altfel, nu este singurul solist din lumea manelelor citat în acest dosar. Un martor ocular ne-a precizat și că nu sunt minore implicate în faptele de prostituție.

ADVERTISEMENT

”Pot să confirm că Florin Salam era acolo. Colegii mei l-au văzut când a intrat la audieri, nu știu în ce calitate. Nu există minore în acest dosar”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al IGPR, pentru FANATIK.

Polițiștii din Capitală au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară în zonele menționate, plus alte 39 mandate de aducere. Actele de prostituție s-ar fi săvârșit în Sectorul 5 din București și în alte orașe din țară, în schimbul, printre altele, a unor foloase patrimoniale, așa cum transmit oamenii legii.

ADVERTISEMENT

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, au comunicat oamenii legii.

Poliția Capitalei mai transmite că unul dintre inculpați a împrumutat bani cu dobândă și termen de restituire impuse. Audierile continuă și la această oră și se fac cercetări amănunțite. Florin Salam, însă, nu este pentru prima oară vizat într-un astfel de caz.

ADVERTISEMENT

Florin Salam, audiat în urmă cu 10 ani într-un dosar de consum de droguri

În ultimii ani, numele lui Florin Salam s-a găsit în diferite dosare, în care era vorba chiar și de droguri sau șantaj. În 2013, interpretul și trupa sa au fost bănuiți de consum de substanțe interzise. Atunci, polițiștii de la combaterea Crimei Organizate l-au dus direct la DIICOT.

Mai exact, în 2013, Florin Salam a fost audiat într-un dosar de trafic de cocaină. Într-un interviu pentru cancan.ro, difuzat pe vechiul post, Acasă TV, el recunoștea în urmă cu aproape 10 ani că a căzut pradă drogurilor și jocurilor de noroc, din cauza morții primei soții, fiind foarte afectat.

ADVERTISEMENT

”Poate un an, poate un an jumate, poate doi, nu-mi mai aduc aminte cat, dar s-a schimbat tot. In perioada aia am consumat droguri, am jucat la cazino, am facut niste greseli…, am muncit 10 ani de zile si intr-un an, doi s-a dus tot”, spunea Florin Salam, în 2013.

ADVERTISEMENT