News

Florin Salam rupe tăcerea: “Au vrut să dea cu maşina peste mine şi au scos pistolul”

Florin Salam a fost agresat miercuri noapte de cîţiva indivizi în parcarea unui hotel. Manelistul a fost ameninţat cu moartea de nişte bărbaţi, pe care, se pare, că îi cunoştea destul de...
02.08.2013 | 10:38
Florin Salam rupe tacerea Au vrut sa dea cu masina peste mine si au scos pistolul

Florin Salam a fost agresat miercuri noapte de cîţiva indivizi în parcarea unui hotel. Manelistul a fost ameninţat cu moartea de nişte bărbaţi, pe care, se pare, că îi cunoştea destul de bine şi pentru care a cîntat de multe ori la petreceri.

Florin Salam a povestit pentru WOWbiz.ro ce s-a întamplat miercuri noaptea cînd nişte bărbaţi l-au aşteptat în parcarea unui hotel si l-au ameninţat cu moartea. Manelistul a mărturisit că a rămas traumatizat şi că de acum înainte nu va mai umbla singur pe stradă.

“Nu mi s-a mai întîmplat una ca asta. La nivelul ăsta nu a mai fost niciodată. Nu am ştiut la ce să mă aştept. Agresorii m-au luat prin surprindere. Îi cunosc de atîta timp, ei sunt aşa mai dubioşi un pic, dar eu imi vedeam de treabă. Nu făceau nicio petrecere fără noi, schimbau şi data ca să ne aibă. Lucrurile erau clare: ei ştiau că trebuie să ne întrebe programul pe care îl avem, iar noi ştiam că trebuie să mergem. A ieşit ce a ieşit şi de aseară, nu mai merg singur pe stradă nicio secundă. Îmi voi lua numele în serios, nu mă voi mai trage de şireturi cu oricine. Am crezut că lumea ma iubeste, dar uite ca nu exista padure fara uscaturi”, a declarat Salam.

Acesta a mai dezvăluit că bodyguarzii hotelului nu s-au băgat şi nu au sărit în apărarea lui.

Bodyguarzii se uitau la soare. Cînd au auzit de pistol s-au dat în spate. Agresorii au strigat ‘nu va bagati că vă împusc’. Am vazut si un briceag, îl fluturau în faţa mea. Probabil, ei, prin mine, vor să impună respect celor din jur. Poate şi-au zis că dacă îmi fac asta reuşesc să devină de temut. Asta e România reală. Şi asta e lumea în care trăim noi“, a spus Florin.

În plus, acesta a mai spus ca îi bănuieşte pe bodyguarzi că ar fi ştiut că agresorii îl aşteptau în parcare.

“Bodyguarzii? Nişte ţărănoi, se uitau la noi. Eu sunt angajat să cînt, ei să apere, păi să îşi facă serviciul! Nu este exclus ca ei să fi ştiut de agresori, că am auzit că aceştia m-au aşteptat jumătate de oră în parcare! Au apărut de nicăieri, au vrut să dea cu maşina peste mine. Nici nu am mai avut reacţie. Apoi au ieţit din masină şi a inceput tot circul. Si oamenilor mei le-a fost frică. Bodyguarzi nu aveam, abia după acest incident mi-am luat. Oricum, eu nu prea umblu singur, dar de azi, gata. Am stat la poliţie de azi noapte pînă azi la 11.00-12.00. Aseară nici nu am mai ajuns la cîntare”, a declarat Florin.

Artistul a atras atentia asupra pericolelor la care se expun cantăreţii de manele atunci cînd se duc la petreceri private.

“Noi cîntăm live, printre oameni la mese, riscul e mare. E uşor să fii artist şi să ceri protecţie şi nimeni să nu ajungă la tine. Eu după treaba asta nu mai vreau să mă atingă nimeni. Nu mai vreau sa cînt dedicaţii. Vreau să iau onorariu şi să fiu protejat, niciun leu în plus. Eu înţeleg că suntem ţigani, manelişti, dar nimeni nu se gîndeşte pentru ce oameni cîntăm. Se gîndeşte vreo clipă cineva că poate eu nu vreau sa merg să le cînt? Eu m-aş lipsi! Dar pot? Am voie? E vai de noi, nimeni nu vorbeşte de riscuri! Ştiţi voi prin cîte am trecut şi de cîte ori am lăsat capul în jos? Poate o făceam şi acum, dar am fost ameninţat cu moartea”, a spus el.

“Cît despre băiatul care încasat-o in locul meu, ce să zic? Am plîns de mila lui! Lumea zice că el a fost agresat pentru incidentul cu Denisa (n.r. manelista. Impresarul ei a fost bătut de acelaşi om care l-a apărat pe Florin), dar eu vă spun că el s-a băgat pentru mine. Totul imi era destinat“, a mai mărturisit.

SURSA: WOWBIZ