Life

Florin Salam se căsătorește cu Roxana Dobre. Au vrut să țină nunta secretă, dar am aflat toate detaliile: “Facem cununia civilă și religioasă pe plajă”

Florin Salam și Roxana Dobre fac, în sfârșit, după nenumărate amânări, nunta! Cei doi se căsătoresc civil și religios, evenimentele urmând să aibă loc pe 1 iunie, pe plajă, în Mamaia.
23.05.2022 | 17:13
Florin Salam se casatoreste cu Roxana Dobre Au vrut sa tina nunta secreta dar am aflat toate detaliile Facem cununia civila si religioasa pe plaja
Florin Salam se căsătorește, după opt ani de relație, cu ROxana DObre, cei doi făcând nunta civilă și cea religioasă pe plajă, la Mamaia / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-a tot zvonit că s-ar fi căsătorit în secret, Florin Salam și Roxana Dobre au luat decizia să facă pasul cel mare. În exclusivitate pentru FANATIK, Roxana Dobre a dezvăluit cum va decurge evenimentul care va avea loc peste doar câteva zile și care, evident, îi va aduce emoții cât pentru o viață întreagă.

Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc! De data aceasta, pe bune

Dați ca și căsătoriți civil de acum un an, Roxana Dobre și Florin Salam sunt, de fapt, încă, la modul legal, burlaci. Doar că asta nu va mai dura mult, Roxana Dobre așteptând cu nerăbdare momentul în care va semna actele de căsătorie în fața ofițerului stării civile, iar apoi îi va fi pusă cununa pe cap, în fața preotului. Nunta lui Florin Salam și a Roxanei Dobre va avea lor pe 1 iunie, la mare, pe plajă.

ADVERTISEMENT

”Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns. Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să se și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”, ne-a spus, în exclusivitate, Roxana Dobre.

Roxana Dobre, declarații despre nunta cu Florin Salam: “Nu vom face nimic fastuos”

Dacă ani la rândul Florin Salam vorbea de o nuntă care să uimească România, evenimentul care va avea loc pe 1 iunie va fi, de fapt, unul restrâns. Nu modest, dar restrâns, nunta urmând să îi aibă invitați pe cei mai apropiați prieteni și rudele celor doi miri.

ADVERTISEMENT

”Nu vom face nimic fastuos, vrem să fie cât mai intim evenimentul, așa cum am făcut și botezurile copiilor noștri. Florin a fost cu ideea, el a zis că dacă e ziua mea să facem și nunta. Avem opt ani împreună deja, am trecut de cei șapte ani de acasă (râde, n. red.).

Florin a profitat de ziua mea și a pus la cale tot ce e nevoie pentru a ieși un eveniment frumos, o petrecere reușită”, a mai dezvăluit, pentru FANATIK, Roxana Dobre, viitoarea mireasă a lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Florin Salam s-a ocupat de detaliile nunții cu Roxana Dobre

Cel care a și insistat să organizeze evenimentul în această vară, pe plaja din Mamaia, a fost Florin Salam. Din acest motiv, cântărețul este și cel care și-a asumat să se ocupe de toate detaliile posibile ale nunții, tot ce înseamnă organizare fiind în responsabilitatea lui.

”Florin s-a ocupat să îl cheme și pe primarul de aici (din Popești Leordeni, Petre Iacob n. red.), el va veni să ne cunune civil acolo. La eveniment nu știu dacă va cânta cineva, cine va fi pe scenă, dar cum noi ne-am dorit o nuntă restrânsă, mă aștept la surprize.

ADVERTISEMENT

Nu știu nici măcar toți invitații. E restrânsă în sensul că vor fi vreo 150-200 de persoane, dar gândiți-vă că doar familia noastră are vreo 100 de persoane. Oricum, era complicat să facem o nuntă mare, totul a fost făcut în cea mai mare viteză, pe ultima sută de metri”, ne-a mai dezvăluit Roxana Dobre.

În altă ordine de idei, Florin Salam, chiar dacă spunea că își mai dorește un copil cu Roxana Dobre – al patrulea – a fost ”descurajat” în inițiativa sa. Nu de altceva, dar, ne-a spus râzând viitoarea soție a cântărețului, i-a ajuns cât a născut, acum are alte priorități.

”Nu mai facem niciun copil, nu mai putem. Vrem să îi creștem pe cei care îi avem cât mai frumos, să fie ei sănătoși și să ne ofere bucurii”, a mai precizat Roxana Dobre pentru FANATIK.

Florin Salam a mai fost căsătorit

Cu ani în urmă, Florin Salam se căsătorea printr-o ceremonie fastuoasă, în Antalya, cu Ștefania, prima lui soție. Din păcate, femeia înceta din viață din cauza unei boli cumplite în 2009, lăsându-l pe Florin Salam cu cei doi copiii ai lor, Betty și Dani.

Acum opt ani însă, Florin Salam o întâlnea pe Roxana Dobre, fost model și subiect de pictoriale fierbinți, iar cei doi deveneau un cuplu. Acum, la căsătorie, cei doi îi vor avea alături și pe cei trei copii ai lor, două fetițe și un băiat.

ADVERTISEMENT
Tags: