Life

Florin Salam se însoară departe de ţară. Ce locaţie de lux a ales acesta pentru marele eveniment

Florin Salam, nuntă de lux cu Roxana Dobre. Cei doi se căsătoresc departe de România.
04.06.2021 | 23:51
Florin Salam se insoara departe de tara Ce locatie de lux a ales acesta pentru marele eveniment
Florin Salam și Roxana Dobre plănuiesc să se căsătorească departe. sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Salam a decis unde va face nunta cu Roxana Dobre, femeia alături de care și-a petrecut ultimii șapte ani din viață. Aceștia vor petrece departe de plaiurile mioritice.

Florin Salam, nuntă de lux cu Roxana Dobre, departe de țară

Așadar, după mai bine de șapte ani petrecuți împreună, Florin Salam și aleasa inimii sale au decis că este momentul să își unească destinele, atât în fața lui Dumnezeu, cât și la starea civilă, relatează Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Fericitul eveniment va avea loc departe de România, pentru că mireasa vrea să se căsătorească într-un loc exotic, dar și pe plajă. Cel mai probabil, vor avea loc două ceremonii, iar una dintre ele va fi așa cum își dorește Roxana Dobre.

Florin Salam și iubita lui aveau nunta plănuită din 2020

Cei doi ar fi vrut să se căsătorească chiar din toamna anului 2020, dar din cauza pandemiei de coronavirus nu au putut face acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu era pandemia, Roxana și Florin ar fi făcut nunta de toamna trecută, atunci era programată. Roxana își dorește o locație exotică și vrea să se mărite pe plajă”, a transmis o sursă apropiată celor doi.

Cel mai probabil, nunta lui Florin Salam și Roxana Dobre  va avea loc în Dubai, fiind o destinație preferată de amândoi, dar și una unde copiii pot ajunge ușor.

ADVERTISEMENT

„Din toate variantele s-a ales Dubaiul, pentru că se ajunge cel mai ușor, e cursă directă până acolo și pot zbura ușor și copiii”, a precizat aceeași sursă.

Florin Salam s-a mutat din România

De altfel, artistul nu vrea să mai stea deloc în țara noastră. El a decis să se mute în Canada, mai precis în Quebec. Mai mult, el deja a cumpărat o casă acolo.

ADVERTISEMENT

Florin Salam spunea la momentul respectiv că este mult mai ieftin să cumperi o casă acolo, decât în propria noastră țară, și a precizat că vrea să se ocupe mai mult de familia lui.

Artistul a precizat că sse va mai întoarce în România doar când este nevoie, iar Quebec va fi deveni noua sa casă.

„Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat.

Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie”, a spus Florin Salam.

ADVERTISEMENT