Life

Florin Salam, show total la un chef al interlopilor. Manelistul a cântat pentru personaje urmărite de Poliția Română

Florin Salam a chefuit cu interlopii Vali și Mircea Nebunu, dați în urmărire generală de Poliția Română. Acest lucru nu i-a împiedicat să se distreze și să facă fotografii publicate pe rețelele de socializare.
07.05.2022 | 09:58
Florin Salam show total la un chef al interlopilor Manelistul a cantat pentru personaje urmarite de Politia Romana
Florin Salam a cântat pentru interlopi. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Florin Salam a cântat la o petrecere în care se aflau interlopii Valentin Băluș și Mircea Băluș, urmăriți de Poliția Română. Cei doi interlopi s-au dat în spectacol la petrecerea la care le-a cântat celebrul manelist.

Florin Salam a cântat pentru interlopii Vali și Mircea Nebunu

Manelistul Florin Salam este recunoscut pentru chefurile la care este invitat de personaje dubioase. Artistul a făcut show la o petrecere în care se aflau și cunoscuții interlopi și nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Conform spynews.ro, cântărețul de manele a reușit ce n-a reușit Poliția Română, luni la rând: i-a găsit pe Valentin Băluș și Mircea Băluș.

Aceștia sunt dați în urmărire de organele competente, de mai multă vreme. Urmăriți, cei doi interlopi și-au văzut bine mersi de viață și au petrecut, cum știu ei mai bine la petrecerea la care Florin Salam a asigurat distracția.

ADVERTISEMENT
florin salam
Imagini de la petrecerea la care a cântat Florin Salam pentru interlopi. Sursa foto. arhiva personală.

La petrecere a participat și Faraonu de la Madrid

La petrecerea respectivă a mai luat parte și Faraonu de la Madrid, cumătrul lui Vali Nebunu. Evenimentul a avut loc în urmă cu zece zile, iar acesta a profitat de ocazie să își facă niște fotografii cu rudele urmărite de poliție.

Mai mult, bărbatul le-a publicat, fără probleme, cu speranța că el și frații Băluș vor primi și numeroase aprecieri pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Florin Salam a fost invitat de onoare al interlopilor Vali și Mircea Băluș, urmăriți de Poliția Română

La petrecerea la care a cântat Florin Salam pentru interlopii Vali și Mircea Nebunu a plouat cu bani. Vali Nebunu a reușit să fugă din țară, chiar înainte de a  se trezi cu o condamnare definitivă.

balus vali
Interlopul Băluș Valentin.

Conform aceleiași surse, se pare că toată România vuia, pentru că se știa foarte clar că Valentin Băluș urma să primească o pedeapsă cu executare.

ADVERTISEMENT
balus mircea
Băluș Mircea, unul dintre interlopii pentru care a cântat Salam.

Cu toate acestea, ”oamenii legii” au tărăgănat și au așteptat ca infractorul condamnat de instanță printr-o hotărâre judecătorească definitivă, să fugă din țară, deși puteau obține pentru acesta, interdicția de părăsi România.

ADVERTISEMENT