Life

Florin Salam și Betty implicați într-un scandal de proporții. Au depus plângere la Poliție după ce au fost amenințați cu moartea

Florin Salam a depus plângere după ce i-a fost amenințată familia. Scandalul a pornit în mediul online, dar se poate muta în sala de judecată.
21.12.2022 | 10:33
Florin Salam si Betty implicati intrun scandal de proportii Au depus plangere la Politie dupa ce au fost amenintati cu moartea
Florin Salam a depus plângere după ce a fost amenințat pe Tik Tok. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După o discuție mai aprinsă în mediul online între Betty Salam și Costeluș de Clejani, Florin Salam a depus plângere la Poliție. Familia sa a fost amenințată cu moartea, iar artistul nu poate sta cu mâinile în sân.

Florin Salam a depus plângere după ce familia sa a fost amenințată cu moartea

Betty Salam și Costeluș de la Clejani au avut zilele trecute o discuție mai aprinsă pe Tik Tok. S-a ajuns la jigniri și vorbe grele, iar lucrurile au degenerat atât de tare, încât familia lui Florin Salam a primit amenințări cu moartea.

ADVERTISEMENT

Manelistul nu a putut să stea cu mâinile în sân, astfel că a decis ca împreună cu fiica sa cea mare să meargă la Poliție și să depună plângere, semn că se teme pentru siguranța sa și a celor dragi.

„La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au declarat agenții Poliției Capitalei, conform Gândul.ro. 

Florin Salam, mesaj pentru Costeluș de la Clejani: „Fii cuminte!”

Înainte de a apela la căile legale, Florin Salam i-a transmis, tot prin intermediul Tik Tok, un mesaj lui Costeluș de la Clejani. Acesta l-a avertizat să aibă grijă ce și cum spune, pentru a nu a trage ponoasele faptelor sale.

ADVERTISEMENT

„Costele, dacă tu vezi că nu-ți pomenesc numele, și tot eu mi-am cerut iertare c-a intrat fata mea, că e copil și nu știe, tu o ții în continuare pe a ta, dup-aia crede lumea că ești șmecher pe bune.

Tu-ți dai seama că tu te crezi șmecher, dar cine te crede pe tine șmecher? Că n-ai bani și stai pe TikTok și dup-aia îți ceri scuze la șmecheri.

ADVERTISEMENT

Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, a spus manelistul care anul acesta s-a căsătorit. 

În scandal a intervenit și Tzanca Uraganu, care i-a luat apărarea lui Florin Salam și i-a adresat numeroase jigniri lui Costeluș de la Clejani.

ADVERTISEMENT
Tags: