Life

Florin Salam și Nicolae Guță, amenințați cu moartea de Emi Pian. La ce corecții i-a supus interlopul chiar înainte să moară

04.08.2020 | 11:31
Florin Salam si Nicolae Guta amenintati cu moartea de Emi Pian La ce corectii ia supus interlopul chiar inainte sa moara
ADVERTISEMENT

Cu mai puțin de două săptămâni înainte ca liderul Florin Mototolea, zis Emi Pian să fie executat în stil mafiot de interlopii rivali pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, nu mai puțin de 13 membri ai clanului Duduianu au ajuns pe mâna polițiștilor.

Se întâmpla pe data de 22 iulie, când aceștia au fost reținuți într-un dosar în care mai mulți cântăreți de manele, printre care și nume grele precum Nicolae Guță sau Florin Salam îi acuză de tâlhărie. Aceștia susțin că au fost invitați la diverse petreceri organizate de apropiații clanului, însă au rămas fără banii câștigați din dedicații.

ADVERTISEMENT

Ba chiar s-a constatat ulterior de anchetatori că în alte situații au fost șantajați să cânte pe gratis. În spatele acțiunii în forță a oamenilor legii, care au descins la mai multe adrese din București, Ilfov și Teleorman s-ar afla, însă, un război cu un alt clan periculos din Capitală, iar maneliștii ar fi ajuns fără voia lor în mijlocul acestui conflict.

Florin Salam și Nicolae Guță, amenințați cu moartea de Emi Pian. S-a întâmplat cu doar câteva zile înainte ca interlopul să fie ucis

De altfel, Florin Salam acuză, potrivit unor surse judiciare, că un incident de acest gen a avut loc inclusiv la petrecerea organizată recent în restaurantul Bârlogul Lupilor din sectorul 6. Gheorghiță, liderul clanului Vasiloi, a sărbătorit majoratul fiului său printr-un chef de zile mari, la care manelistul a fost invitat să întrețină atmosfera.

ADVERTISEMENT

În timpul evenimentului, mai mulți membri ai clanului Duduianu au descins pentru a colecta o presupusă datorie de la Florin Salam. Prezența lor i-a ofensat, însă, pe petrecăreți și a fost percepută drept o dovadă de război.

Emi Pian a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Capitală

Două săptămâni mai târziu, Emi Pian, unul dintre cei mai periculoși interlopi români, avea să fie executat în stil mafiot de membrii clanului rival, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Oamenii legii au demarat deja o anchetă în acest caz și urmează să stabilească împrejurările exacte ale incidentului.

ADVERTISEMENT

Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: