Life

Florin Salam și Roxana Dobre, momente în doi. Manelistul se pregătește de nunta anului

Florin Salam este un artist extrem de ocupat, dar când are timp liber are grijă să-l petreacă alături de iubita sa, Roxana Dobre. Cei doi fac anul acesta nunta.
01.04.2022 | 08:19
Florin Salam si Roxana Dobre momente in doi Manelistul se pregateste de nunta anului
Florin Salam și Roxana Dobre, timp împreună. Cei doi pun la cale nunta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere și frumoasa brunetă au petrecut recent câteva momente în doi. Manelistul și-a scos partenera de viață la o ieșire în oraș, unde nu au lipsit întâlnirile cu prietenii apropiați.

Florin Salam și Roxana Dobre, timp împreună. Cei doi pun la cale nunta

Florin Salam și Roxana Dobre au fost surprinși la un restaurant de lux din București. Cei doi îndrăgostiți, care formează un cuplu de circa 8 ani, s-au delectat cu unele dintre cele mai savuroase preparate culinare.

ADVERTISEMENT

Manelistul nu a scăpat-o din ochi pe frumoasa brunetă, chiar dacă la un moment dat a vorbit la telefon. Potrivit spynews.ro, la plecare s-au urcat într-un bolid de lux alături de un amic, la volan urcând chiar iubita artistului.

Momentele petrecute împreună au fost cel mai probabil puse la cale pentru a discuta ultimele detalii despre nunta care se pregătește anul acesta. Florin Salam și Roxana Dobre sunt gata să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Florin Salam și Roxana Dobre, gata de ceremonia religioasă

Povestea lor de dragoste durează de ceva vreme, tânăra mărturisind că este timpul să-și unească destinele, mai ales că cererea în căsătorie a fost făcută de mult. Cei doi au împreună 3 copii, în timp ce cântărețul mai are doi din primul mariaj.

„Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea.

ADVERTISEMENT

Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a spus Florin Salam în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

„Surpriză. Nu vă spunem mai multe, dar oricum o să fiți alături de noi. Trebuia, era și momentul. Cererea a fost de mult, acum va trebui să fie momentul frumos din viața noastră. Nu vă putem dezvălui nimic, doar că o să fie frumos”, a completat Roxana Dobre.

ADVERTISEMENT