Life

Florin Salam și Roxana Dobre, nași de botez. Celebrul manelist, sobru și atent la slujbă

15.09.2020 | 16:06
Florin Salam si Roxana Dobre nasi de botez Celebrul manelist sobru si atent la slujba
Florin Salam și Roxana Dobre, nași de botez. Celebrul manelist, sobru și atent la slujbă. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Florin Salam și soția sa Roxana Dobre au fost weekend-ul care tocmai a trecut nași de botez. Dacă în urmă cu câteva luni au creștinat o fetiță, de data aceasta a fost vorba de un băiat, mai exact copilul unor prieteni foarte buni de familie.

Celebrul manelist și-a luat rolul de părinte spiritual foarte în serios și a fost extrem de atent la slujba din Biserică. Îmbrăcat din cap până-n picioare în negru și cu o atitudine sobră, interpretul de muzică petrecere a avut grijă să respecte momentul sacru al botezului finului său.

ADVERTISEMENT

Frumoasa Roxana Dobre a fost al rândul ei atentă și a eclipsat întreaga încăpere cu o rochie de mătase de culoare mov care i-a venit perfect. Nașii de botez au respectat întocmai tradițiile și au păstrat liniștea pentru creștinarea micuțului.

Florin Salam și soția sa, Roxana Dobre, nași de botez în weekend

Potrivit cancan.ro, la slujba de la Biserică a luat parte și un alt manelist. Este vorba de Adrian Copilul Minune care la un moment dat i-a șoptit ceva la ureche lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce băiețelul a fost scos din cristelniță de către preot, tatăl cântăreței Carmen Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, s-a îndreptat către naș, acesta ascultându-l extrem de respectuos preț de câteva secunde.

Imediat după creștinarea copilului, familia, nașii și invitați s-au îndreptat spre un local de lux unde au petrecut până în zori. Petrecerea fastuoasă a fost întreținută de maneliști cunoscuți și cel mai probabil, a cântat inclusiv Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Renumitul manelist și Roxana Dobre nu sunt la primul copil creștinat. În urmă cu câteva luni, în iunie, Florin Salam și soția sa o botezau pe micuța Anaisa, fiica lui Tzancă Uraganul. Fetița a fost creștinată la un an de la naștere, evenimentul fiind unul de amploare pentru maneliști.

Tzancă Uraganul a mărturisit că l-a ales drept naș de botez pe Florin Salam pentru că se cunosc de foarte mulți ani și în plus, îi leagă o frumoasă prietenie. Cei doi se au ca frații, lucru care a contat foarte mult în alegerea perechii care va creștina copilul artistului.

ADVERTISEMENT

„Este un om la care țin foarte mult, suntem și foarte buni prieteni de foarte mulți ani, ne-am înțeles foarte bine. Și am fost așa aproape unul de altul. Și așa e cel mai bine, să alegi un naș care știi că îți este aproape”, a spus Tzancă Uraganu pentru Antena Stars, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT