Life

Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc! Când va avea loc fericitul eveniment

17.11.2020 | 18:21
Florin Salam si Roxana Dobre se casatoresc Cand va avea loc fericitul eveniment
Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc! Când va avea loc fericitul eveniment. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După șase ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam au decis să facă pasul cel maire și își doresc să ajungă împreună în fața altarului. Conform spuselor brunetei, nunta va avea loc anul viitor.

Florin Salam și Roxana Dobre formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație stabilă și discretă, fiind foarte rezervați în declarațiile despre viața personală.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul manelist a mai fost căsătorit cu Ștefania, care a decedat în anul 2009 din cauza unor afecțiuni grave ale ficatului. Cu Fănica, Florin Salam are un băiat pe nume Daniel și o fată pe nume Betty.

Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc! Când va avea loc fericitul eveniment

Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu solid de șase ani și au împreună trei copii. Cei doi au trecut prin multe încercări și momente grele împreună, dar au reușit să depășească împreună obstacolele vieții, semn că iubirea dintre ei este reală.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în ciuda iubirii profunde dintre ei, Roxana și Florin Salam nu s-au căsătorit până acum. Într-un interviu oferit de brunetă pentru Antena Stars, aceasta a declarat că cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți să ajungă în fața altarului.

,,Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ”nașpa” în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit” , a mărturisit Roxana Dobre.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor Roxanei, nunta va fi una restrânsă, discretă. Pentru brunetă, cel mai important moment este chiar cununia religioasă. Logodnica lui Florin Salam a mărturisit că relația ei cu interpretul de manele a fost una tumultoasă și își dorește ca nunta să aibă loc într-o perioadă liniștită din viața lor.

,,O să fie la anul nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu” , a mai adăugat logodnica lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT
Tags: