Life

Florin Salam, zi de naștere atipică, la scurt timp după moartea fratelui său

02.10.2020 | 21:22
Florin Salam zi de nastere atipica la scurt timp dupa moartea fratelui sau
Florin Salam, zi de naștere atipică, la scurt timp după moartea fratelui său. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Salam a împlinit în prima zi a lunii octombrie vârsta de 41 de ani, însă nu a sărbătorit ca în anii trecuți. Celebrul manelist este în doliu după ce fratele său Nelu Stoian s-a stins din viață pe 29 septembrie, după mai bine de 2 luni de la infectarea cu noul tip de coronavirus.

Interpretul de muzică de petrecere a avut parte de o aniversare atipică. Mai exact, a fost vorba de o zi în care a stat alături de oamenii dragi din viața lui, așa cum a lăsat să se înțeleagă din postarea făcută chiar pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Solistul apare alături de soția sa, Roxana Dobre, și fiica cea mare, Betty Blue, undeva în mijlocul naturii, Florin Salam mulțumindu-le fanilor său pentru numărul mare de mesaje și urări primite în această zi de sărbătoare.

Florin Salam, aniversare fără petrecere. Manelistul a împlinit 41 de ani

mulțumesc tuturor pentru urări și încurajări, din păcate trăim niște vremuri și greutăți pe care cu greu le vom trece, dar cu ajutorul Domnului nostru totul va fi bine! Doamne ajută și sănătate”, este mesajul lăsat de cântăreț în mediul online.

ADVERTISEMENT

Primele zile din octombrie au o însemnătate dublă pentru manelist, nepotul său împlinind frumoasa vârstă de 2 ani. Betty Blue a avut grijă să-i organizeze fiului ei Matthias o mică petrecere, artista postând în mediul online un mesaj emoționant pentru băiețelul ei.

Totodată, fiica lui Florin Salam a publicat și o imagine în care apare alături de soțul ei, Cătălin Vișănescu, și fiul lor, Matthias.

ADVERTISEMENT

„Viață ne oferă și bune și rele, dar Dumnezeu ne  putere  mergem mai departe. Un singur lucru știu sigur, că Dumnezeu mi-a oferit cel mai frumos dar de pe acest pământ. 

Copilul meu este toată fericirea noastră, iar el mă ajută să trec de orice obstacol al vieții mele. El ne transform tristețea în bucurie, el ne dăruiește căldură în suflet și credință

ADVERTISEMENT

LA MULȚI ANI, Matthias! Îți dorim tot ce este mai frumos pe această lume, iar noi te vom proteja de orice rău. Te iubim!”, a scris fiica lui Florin Salam pentru aniversarea de 2 ani a fiului ei.

ADVERTISEMENT