Sporturi

Florin Segărceanu, despre accidentarea Simonei Halep și decizia acesteia de a se retrage de la Fed Cup. “E supărată! Nu pot să confirm 100% că va veni!”

25.09.2019 | 11:40
Simona Halep într-un meci de la WTA Wuhan. Florin Segărceanu, despre accidentarea româncei și retragerea acesteia din echipa de Fed Cup. Sursă foto: hepta

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a vorbit despre accidentarea Simonei Halep și posibila retragere a fostului număr 1 mondial din echipa de Fed Cup. Sportiva din Constanța s-a accidentat în duelul cu Elena Rybakina din optimile de finală de la WTA Wuhan, atunci când era condusă cu 5-4.

Florin Segărceanu a vorbit despre accidentarea Simonei Halep

“Probabil că o să urmeze niște investigații, poate un RMN. Sperăm să nu fie nimic grav. E păcat pentru că este un sfârșit de an și sper să nu se repete povestea de anul trecut, atunci când nu a putut participa la Turneul Campioanelor. S-ar putea să fi făcut o ușoară întindere sau s-a resimțit în urma loviturii și nu a vrut să riște. E normal să nu continui dacă nu poți să joci 100% și să încerci să te recuperezi. 

Nu știu detalii despre ce a pățit anul trecut, dar nu s-a pus problema unei operații. Sper să nu fie grav și să prindă sfârșitul anului. Ne dorim să își revină, să fie o simplă contractură și să nu primească o veste proastă după această accidentare”, a spus Florin Segărceanu, căpitan nejucător România.

Simona Halep la finalul unui meci de la WTA Wuhan. Sursă foto: hepta

Se retrage Simona Halep din echipa de Fed Cup a României?

“Am vorbit cu ea înainte să plece. Formatul de la Fed Cup este în așa fel încât trebuie să jucăm un meci de baraj. Ea era supărată pentru schimbarea formatului. Nu pot să confirm că este 100% că va veni să joace. Contează și finalul ei de an, dar și programul pe care îl va face alături de Darren Cahil, iar apoi o să vorbim despre aceste meciuri de calificare. Sperăm să avem cea mai bună echipă la meciul cu Rusia și să ajungem la turneul final”, a mai spus Segărceanu.

Simona Halep a amenințat în luna iunie a anului 2019 că nu va mai juca pentru echipa de Fed Cup a României dacă se va schimba sistemul. “Îmi place modul în care este acum (n.r.Fed Cup). Să joci acasă şi în deplasare este cel mai frumos sentiment. Dacă FED Cup se va schimba, eu nu voi mai juca pentru că îmi place aşa cum este acum a fost mesajul clar al fostului lider mondial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri