Florin Segărceanu vrea trofeul Fed Cup: ”Avem cea mai bună echipă din istoria României!”

Traian Terzian   
in Sporturi
10/02/2019, 23:32
Florin Segărceanu vrea trofeul Fed Cup: ”Avem cea mai bună echipă din istoria României!”
Florin Segărceanu a anunțat că vrea să câștige trofeul Fed Cup în acest an

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a anunțat că vrea să câștige trofeul în acest an. ”Tricolorele” au învins Cehia, deținătoarea trofeului, cu scorul de 3-2 în primul tur al Grupei Mondiale, după o întâlnire extrem de pasionantă.

”Suntem incredibili de fericiți! E greu să descriem momentul. Am stat 8 ore și jumătate astăzi la sală. Cu aportul acestor fete minunate ne-am calificat. Și-au lăsat sufletul pe teren. A fost o zi grea. E greu de descris în cuvinte. E un moment istoric pentru noi”, a declarat căpitanul nejucător al României.

Florin Segărceanu vrea trofeul Fed Cup: ”Îi va sta foarte bine în România”

”Mai în glumă, mai în serios, am zis că aducem Salatiera. Ne-am spus că îi va sta foarte bine în România. Am învins cea mai valoroasă echipă din ultimii 10 ani. Sper ca fetele să fie sănătoase și să fim pregătiți pentru meciul cu Franța. E foarte clar că avem cea mai bună echipă din istoria României, a mai spus Florin Segărceanu, care își dorește câștigarea Fed Cup.

În semifinalele Fed Cup, România va întâlni Franța în deplasare, în perioada 20-21 aprilie. Este pentru a doua oară în istorie când România a junge în această fază a competiției.

Închide ×