Fotbal intern

Florin Ștefan, dorit de mai multe cluburi din Europa: „E urmărit de echipe din Franța și Italia”

04.05.2020 | 17:58
Florin Stefan dorit de mai multe cluburi din Europa E urmarit de echipe din Franta si Italia
ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer, managerul lui Sepsi, a vorbit despre ofertele pe care Florin Ștefan le are de la mai multe cluburi din Europa, conform digisport.ro.

Florin Ștefan e dorit de mai multe echipe din Europa

Florin Ștefan a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei U21 de la Campionatul European din Italia și San Marino, astfel încât mai multe cluburi din Europa au pus ochii pe fundașul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer a anunțat interesele pe care echipe din Franța și Italia: „Echipa națională are nevoie de un fundaș precum Florin Ștefan. E jucător de picior stâng, excelează prin niște incursiuni formidabile și centrează eficient. Joacă mereu cu capul sus, vede bine jocul și poate evolua pe mai multe posturi”.

„Va fi din nou monitorizat de aceste echipe!”

Chiar dacă discuțiile pentru Florin Ștefan s-au sistat, Cornel Șfaițer e convins că Florin Ștefan va fi din nou monitorizat de acele formații: „Discuții sunt pentru Florin Ștefan, e urmărit de echipe din Franța și Italia, dar în această perioadă s-au sistat, firesc.

ADVERTISEMENT

Interesul rămâne pentru el. Și, când se va relua campionatul, va fi din nou monitorizat de aceste formații. Are o viteză foarte bună, e agresiv și e foarte potrivit pentru aceste campionate”.

„Noi ne punem baza în jucătorii tineri și investim foarte mult în ei. Avem fotbaliști tineri plini de calități și vrem să devină oameni importanți pentru reprezentativele României”, a mai spus Cornel Șfaițer.

ADVERTISEMENT

„Cred că toată Liga 1 se bucură. E cel mai important lucru. Ne putem antrena! După o perioadă atât de lungă de inactivitate, iată că sunt speranțe că lucrurile se mișcă fotbalistic și economic. Avem nevoie de 30 de zile de pregătire. 

E normal să avem 4 săptămâni de pregătire. Apoi poate începem campionatul, trebuie să facem față și temperaturilor ridicate, nu doar fizic.

ADVERTISEMENT

Oricum, trebuie să fim atenți la tot ce ni s-a trasat, să fim atenția la siguranța tuturor. Pentru că dpar așa putem ca după cele 4 săptămâni de pregătire, putem juca din nou meciuri oficiale”, anunță Cornel Șfaițer, managerul general de la Sepsi, după anunțul lui Klaus Iohannis, privind reluarea antrenamentelor.

ADVERTISEMENT