Sport

Florin Ştefan, liber de contract, a refuzat pe FCSB! La fel s-a întâmplat cu oferta din Rusia. Update Exclusiv

Florin Ştefan, rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Sepsi OSK Sfântu Ghorghe, refuză să meargă la FCSB.
21.05.2021 | 12:42
Florin Stefan liber de contract a refuzat pe FCSB La fel sa intamplat cu oferta din Rusia Update Exclusiv
Fundașul Florin Ştefan, rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Sepsi OSK Sfântu Ghorghe, a refuzat să meargă la FCSB la începutul anului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
21-05-2021
09:43

Florin Ștefan a refuzat FCSB: „Vreau să plec în străinătate!”

Liber de contract după despărțirea de Sepsi Sfântu Gheroghe, fundașul stânga Florin Ștefan a refuzat să vină la FCSB și preferă un transfer în străinătate, informație oferită în exclusivitate de FANATIK încă din 14 mai.

„Vreau să plec peste hotare. N-am nicio problemă de altă natură legată de FCSB, ci pur și simplu mi-am propus ca în acest moment să merg afară. Oricum, nici n-am discutat nimic cu cei de acolo, n-am primit nicio ofertă concretă. Impresarul care vine cu propunerea cea mai bună, cu acela voi lucra. Sunt oferte de la echipe din Polonia, Rusia, Germania, Franța, Spania. Din cele trei campionate mari, sunt formații din zona de subsol din prima ligă sau promovare din liga a doua.

Nu mă grăbesc. Aștept. Sunt în vacanță acasă, la Slatina, vreau să mă duc și câteva zile undeva la soare, la începutul lunii iunie, dar aș dori să-mi rezolv întâi situația clubului. Și poate am noroc să merg și la Olimpiadă, care ar fi îndeplinirea unui vis frumos. Nu mai sunt însă eligibil, depinde în primul rând de selecționer dacă va considera că pot intra pe unul dintre cele trei locuri peste criteriul vârstei”, a declarat Florin Ștefan pentru Gsp.

FANATIK a aflat că Gigi Becali l-a dorit pe fundașul stânga la FCSB, dar acesta nici nu a luat în calcul oferta dorind să prindă un contract în străinătate.

Ștefan a fost titular în naționala U21 a României care a ajuns până în semifinalele Euro 2019 și de atunci s-a tot vorbit despre plecarea sa de la formația covăsneană.

ADVERTISEMENT

Florin Ştefan refuză pe FCSB

Imediat după acel turneu final, FANATIK a anunțat în exclusivitate că patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, l-a dorit insistent pe Florin Ștefan, dar s-a lovit de refuzul oficialilor de la Sepsi de a lăsa la preț pentru fundașul stânga.

Latifundiarul din Pipera s-a resemnat și l-a adus atunci de la Poli Iași pe Ionuț Panțîru, dar nu a renunțat la tentativa de a-l transfera pe jucătorul de bandă de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gigi Becali a redeschis subiectul Florin Ștefan. Deși nu a discutat direct cu fotbalistul sau cu conducătorii de la Sepsi, patronul ”roș-albaștrilor” i-a transmis jucătorului prin intermediari că-l așteaptă la FCSB.

„Ştefan mi-a zis că n-are ofertă concretă, dar că vrea să meargă în vacanţă. I-au zis impresarii că îl vor duce în străinătate. Nu ştie unde, dar i s-a promis că va fi dus în străinătate, de impresari. Eu i-am strâns mâna şi i-am zis că uşa îi e deschisă dacă se răzgândeşte. El a spus că se gândeşte să meargă în afară, că deja are o vârstă. Noi nu vrem să oprim vreun jucător de la visul lui. Toţi jucătorii plecaţi de aici nu au făcut-o cu gustul amar. Suntem o familie şi nu ne-am despărţit de nimeni cu scandal. Noi oferim respect şi cerem respect”Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Oferta lui Becali a ajuns la Florin Ștefan, dar acesta nu a fost interesat de o venire la FCSB. Fundaşul stânga vrea să ajungă la o echipă din străinătate, iar în iarnă a fost dorit în Rusia.

ADVERTISEMENT

Rușii de la Ufa ofereau 200.000 de euro pentru fundașul stânga

Dar Florin Ștefan nu este interesat de o mutare la orice fel de echipă. FANATIK a mai aflat că la începutul anului, înainte ca Florin Ștefan să se accidenteze grav în meciul cu CFR Cluj din sezonul regulat, Sepsi OSK a avut o ofertă de 200.000 de euro de la formația Ufa din Rusia.

Rămas fără impresar în ultima perioadă, fotbalistul a refuzat să se întâlnească cu oficialii ruși, nefiind interesat de un transfer la fosta echipă a lui Ionuț Nedelcearu. Așa că Florin Ștefan așteaptă oferte mai interesante, iar acestea ar putea să apară deoarece acum este .și liber de contract.

ADVERTISEMENT

Florin Ștefan, pe lista lui Rădoi pentru Tokyo

În partida dintre Sepsi OSK și CFR Cluj din ianuarie, la o fază petrecută în careul gazdelor, Florin Ștefan a ieșit extrem de șifonat în urma unui contact cu coechiperul său, portarul Roland Niczuly.

Fundașul stânga al covăsnenilor nu doar că nu a mai putut continua partida, dar a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a fost auzit urlând de durere ”nu mai pot, bă, nu mai pot!” Ambulanța și-a făcut imediat apariția pe teren și l-a transportat la spital pe internaționalul român.

În cele din urmă, Ștefan a scăpat doar cu o luxație, iar între timp a primit o veste bună din partea selecționerului Mirel Rădoi. Acesta l-a inclus în lista cu jucătorii ce pot fi convocați la Jocurile Olimpice de la Tokyo.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,70 este cota pentru “ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT