Sport

Florin Talpan a anunțat când se vor încheia procesele dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu mai mult de atât”

Florin Talpan a anunțat când se vor încheie procesele între FCSB și CSA Steaua București. Informații de ultimă oră pentru toți suporterii steliști.
24.05.2024 | 09:00
Florin Talpan a anuntat cand se vor incheia procesele dintre FCSB si CSA Steaua Nu mai mult de atat
Florin Talpan anunță că procesele cu FCSB se vor încheia în maximum un an. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan luptă pe patru mari fronturi împotriva FCSB-ului. Este vorba despre procesul pentru palmares, dosarul de anulare al mărcilor istorice ale Stelei, dosarul prejudiciului în care îi cere 37 de milioane de euro lui Gigi Becali și cel de la EUIPO unde FCSB a încercat să obțină dreptul de a folosi numele de Steaua în cupele europene.

Florin Talpan a anunțat când se vor încheia procesele dintre FCSB și CSA Steaua București: „Nu vor dura mai mult de un an”

Cât vor mai dura procesele dintre FCSB și CSA Steaua? Aceasta este o întrebare care e cu siguranță pe buzelor multor suporteri. FANATIK a încercat să afle un răspuns chiar de la omul care se află în mijlocul evenimentelor, Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

Dacă procesele pentru palmares, mărci și cel de la EUIPO sunt aproape de final, cel pentru prejudiciu va fi ultimul care va fi soluționat: „Din păcate procesul în care cerem prejudiciul este ținut în șah de celălat dosar în care FCSB cere anularea mărcilor istorice, dar care și acesta se apropie de final. Ei doar încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă. 

Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Nu se știe foarte clar cât vor mai dura dosarele. Asta nu poate știi nimeni cu exactitate. Însă eu preconisez că vor mai dura poate un an. Cam un an, nu mai mult de atât”.

ADVERTISEMENT

Procesul cu privire la prejudiciu dintre FCSB și CSA Steaua București a început în urmă cu 8 ani: „Așa este justiția din România”

Florin Talpan spune că procesul în care CSA Steaua București îi cere lui Gigi Becali o avere ar putea să fie reluat în perioada următoare: „Soluționarea dosarului cu prejudiciul nu știu cât ar putea să mai dureze. E în funcție de cum se vor încheia cele pentru palmares și mărci.

Nu știu, vom vedea în următoarele luni. Acum n-aș putea să spun clar pentru că nu se poate aprecia. Ce pot să spun eu dacă așa este justiția din România? Atât durează termenele.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan: „Instanța s-a pronunțat deja și Gigi Becali trebuie să plătească pe 10 ani, nu pe 3 cum a spus”

În mod sigur voi câștiga pentru că instanța s-a pronunțat deja și el trebuie să plătească pe 10 ani, nu pe 3 ani cum a spus. Deci practic Gigi Becali a recunoscut că trebuie să dea bani clubului Steaua. 

Când a văzut că trebuie să dea pe 10 ani a încercat să suspende dosarul, să formuleze acțiuni în instanță să mai tragă de timp, să tergiverseze ca să poată în continuare să mai supraviețuiască. În dosarul pentru recuperarea prejudiciului am cerut toți acești bani.

ADVERTISEMENT

În momentul în care va veni dosarul pe rol, vom solicita toate drepturile care ne-au fost luate și însușite de către George Becali. Ei și acum au încercat să spună că au palmaresul și și-au pus pe autocar că au câștigat 27 de titluri. Asta nu înseamnă că s-au folosit de palmaresul Stelei?”, a mai spus Florin Talpan în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT