Sport

Florin Talpan clarifică problema documentelor de la EUIPO: „Să le fie rușine! Voi câștiga sigur!”. Update exclusiv

Florin Talpan dinamita situația din procesele cu FCSB în urmă cu o săptămână, când a trimis o cutie plină cu documente la EUIPO, pe banii personali, însă a fost târziu.
30.05.2024 | 20:41
Florin Talpan clarifica problema documentelor de la EUIPO Sa le fie rusine Voi castiga sigur Update exclusiv
Florin Talpan a trimis documentele la EUIPO peste termenul stabilit / Sport Pictures
ADVERTISEMENT
30-05-2024
18:05

Florin Talpan contraatacă în dosarul EUIPO

Florin Talpan a contactat FANATIK și a explicat cum stau lucrurile din perspectiva sa: „Eu am trimis documentele și au fost primite pe 21. Nu am depășit niciun termen. Fiecare poate să zică ce vrea. Eu am de la EUIPO dovada de primire. Bineînțeles că vom câștiga prin documentele pe care le-am trimis. Am trimis toate probele necesare pentru a câștiga dosarul.

Florin Talpan a trimis dovada conform căreia documentele au fost primite la EUIPO
Florin Talpan a trimis dovada conform căreia documentele au fost primite la EUIPO

Am trimis în termen și am făcut ce este omenește posibil. Eu nu conduc lumea! Să le fie rușine celor care mă acuză. Chiar mă deranjează lucrurile astea și eu nu vreau să mai asist la asemenea discuții.  Am muncit foarte mult și nu sunt apreciat și respectat. Am făcut ce trebuie și la EUIPO și la toate instanțele de judecată. Eu mă lupt de unul singur”.

Procesele dintre FCSB și CSA Steaua continuă de peste un deceniu, iar situația pare departe de a fi rezolvată. Disputele din tribunal sunt foarte crâncene, deși pe plan sportiv, cele două cluburi sunt complet diferite ca performanțe.

Florin Talpan, documente trimise prea târziu

Juristul CSA Steaua a trimis în urmă cu o săptămână o cutie de 5 kilograme, plină cu documente, către EUIPO. Sperând că va prinde termenul, Florin Talpan a trimis, însă aceasta a ajuns prea târziu.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan a atașat copii după toate deciziile judecătorești, dar și acte demonstratoare că CSA Steaua este continuatoarea. Juristul a trimis documente, dar și fotografii cu meciuri de la alte sporturi ale clubului armatei, pentru a se observa mărcile.

EUIPO i-a răspuns juristului printr-un document în care spune că Florin Talpan n-a respectat termenul limita. Astfel, documentele nu vor fi luate în calcul în ceea ce privește decizia finală, conform iAMSport.

ADVERTISEMENT

”Faptele, dovezile și argumentele pe care le-ați înregistrat în sprijinul opoziției dumneavoastră au fost înaintate către solicitant/titular (n.r. către avocatul FCSB) pentru a fi luate în considerare.

Cum nu ați reușit să fundamentați în timpul limită dreptul anterior ca fiind baza opoziției, Biroul vă informează că se va pronunța asupra opoziției pe baza dovezilor anterioare.

ADVERTISEMENT

Vă rog să luați în considerare că observații ulterioare nu mai pot fi depuse”, se arată în răspunsul celor de la EUIPO, după ce Florin Talpan a trimis documentele cu întârziere, pe cheltuială proprie.

FCSB a dus procesul la EUIPO

Instanțele de pe plan autohton i-au interzis clubului lui Gigi Becali să mai folosească marca, denumirea și palmaresul Stelei. Gigi Becali, cunoscut pentru trucurile sale, a făcut o cerere la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală, de a folosi marca verbală FCSB Steaua.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan a depus contestație, dar trupa de avocați a latifundiarului din Pipera a venit cu cerere nouă. Gigi Becali și avocații solicitau dovezi conform cărora CSA Steaua a folosit marca în ultimii cinci ani.

Este important de menționat că răspunsul EUIPO nu o avantajează pe FCSB, cel puțin deocamdată. Florin Talpan a mai trimis un set de documente anterior, cu peste 200 de pagini. Setul are toate deciziile judecătorești obținute de CSA Steaua privind marca, palmaresul și denumirea.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”