Fotbal intern

Florin Talpan amenință că va da LPF în judecată. Ce l-a nemulţumit pe juristul lui CSA Steaua

29.10.2020 | 21:01
Florin Talpan ameninta ca va da LPF in judecata Ce la nemultumit pe juristul lui CSA Steaua
ADVERTISEMENT

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua amenință Liga Profesionistă de Fotbal că o va chema în instanță după ce aceștia au organizat un concurs destinat fanilor FCSB. În descrierea acestuia, se fac referire la momente din perioada 1947-2003, asupra căreia CSA deține palmaresul momentan.

Juristul consideră că asocierea FCSB-ului cu perioada 1947-2003 ar încălca deciziile instanțelor judecătorești și că, cel mai probabil, CSA Steaua va formula acțiuni în instanță.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Talpan consideră că Liga Profesionistă de Fotbal cunoaște situația proceselor câștigate de „militari” împotriva FCSB-ului și că nu se justifică acțiunea de promovare folosindu-se de imaginea Stelei.

Florin Talpan amenință că va da LPF în judecată. De ce dorește juristul un proces

„Prin acțiunea sa, LPF aduce prejudicii de imagine Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Vom analiza această situație la club și, cel mai probabil, vom formula acțiuni în instanță împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal. Personal, i-am notificat de mai multe ori, dar fără rezultat! 

ADVERTISEMENT

LPF știe de procesele pe care Steaua București le-a câștigat împtotriva celor de la FC FCSB. Așadar, reprezentanții legali ai LPF nu au nicio scuză. Dacă ei insistă să se folosească de imaginea Stelei pentru a se promova, pentru a-și face reclamă lor și clubului FCSB, îi vom obliga în instanță să plătească prejudiciile”, a declarat Florin Talpan.

LPF organizează un concurs pentru fanii FCSB-ului, premiul fiind un joc FIFA 21

O simplă postare pe Facebook a atras acest nou scandal care se poate lăsa cu procese în instanțele judecătorești

ADVERTISEMENT
„CONCURS! CÂȘTIGĂ JOCUL FIFA21! Răspunde correct la următoarele întrebări și arată-ne că ești fan FCSB!
1. Care sunt cei doi jucători titulari în finala de la Sevilla a Cupei Campionilor Europeni din 1986, 2-0 la penalty-uri cu FC Barcelona, care au antrenat gruparea roş-albastră cel puţin 15 meciuri în campionatul României?
2. Contra cărei echipe a marcat Ilie Dumitrescu primul gol în campionatul României în tricoul roş-albaştrilor bucureşteni?
3. Câte titluri a câştigat Anghel Iordănescu ca antrenor şi câte ca jucător al roş-albaştrilor?
4. În câte sezoane a strâns Helmut Duckadam prezenţe în tricoul grupării bucureştene?
5. Care este singurul jucător străin din istoria roş-albaştrilor care a câştigat titlul de golgheter al Ligii 1 şi în ce ediţie?
6. Care au fost antrenorii bucureştenilor în ediţia 2005/2006, la finalul căreia au câştigat titlul?”, a fost postarea pe o rețea socială din partea LPF.