Fotbal intern

Florin Talpan, anunț șocant despre litigiul cu Gigi Becali: ”FCSB se va desființa”

07.05.2019 | 15:35
Florin Talpan anunt socant despre litigiul cu Gigi Becali FCSB se va desfiinta

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a făcut un anunț șocant despre litigiul pe care îl are cu gruparea FCSB, finanțată de Gigi Becali. ”Justițiarul”, prezent la evenimentul de sărbătorire a 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, a dezvăluit că gruparea din Liga 1 Betano se va desființa în scurt timp și a menționat că CSA Steaua și FCSB vor mai fi niciodată un singur club.

Florin Talpan, anunț șocant despre litigiul cu Gigi Becali: ”Nu degeaba sărbătorim această zi”

”FCSB sunt convins că în scurt timp se va desfiinţa. Pentru că ştiţi foarte bine că există acel dosar cu palmaresul, în care noi am solicitat acea sumă de 36 de milioane de euro, şi sunt convins că vom câştiga acel proces”, a fost anunțul șocant făcut de Florin Talpan despre litigiul cu gruparea finanțată de Gigi Becali, conform Telekom Sport.

”Împreună cu suporterii de bună credinţă, care îmi sunt alături, vom aduce Steaua acolo unde îi este locul. Niciodată nu se va uni Clubul Sportiv al Armatei cu FCSB. Noi avem identitatea noastră, acolo este o altă entitate, FCSB. Ghencea va rămâne numai pentru Clubul Sportiv al Armatei. După cum vedeţi, palmaresul este la Clubul Sportiv al Armatei, nu degeaba sărbătorim această zi astăzi”, a menționat juristul.

Gigi Becali la conferința de presă în care la prezentat pe Mihai Teja ca antrenor la FCSB
Gigi Becali la conferința de presă în care la prezentat pe Mihai Teja ca antrenor la FCSB

”Gigi Becali este de rea-credință”

Florin Talpan a mai spus că FCSB nu va juca pe noul stadion care se construiește în Ghencea: ”Nu are nicio treabă FCSB-ul să joace în Ghencea. Ne-a creat destule probleme. Gigi Becali, după cum ştiţi, este de rea-credinţă, ne târăşte prin fel de fel de procese şi nu vrea să respecte deciziile instanţelor de judecată, care sunt în număr de vreo şase. Şi nu cred că o persoană, care a făcut atât de rău Clubului Sportiv al Armatei şi suporterilor, mai are ce căuta în Ghencea”.

La sfârșitul lunii aprilie, Curtea de Apel București a luat o decizie în cazul mărcii Steaua și a dat o decizie favorabilă FCSB-ului, care a recuperat cinci mărci de la Clubul Sportiv al Armatei. După această hotărâre, Florin Talpan a trimis un comunicat oficial către FANATIK în care a explicat că marca notorie ”Steaua București” a rămas în posesia clubului din Liga 4.