Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Talpan, anunț triumfător după inițiativa lui Vasile Dîncu: “Nu înțeleg de ce s-a tras de timp. Vom avea drept de promovare în acest sezon!”. Video exclusiv

Florin Talpan jubilează iniţiativa legislativă a lui Vasile Dîncu. Juristul anunţă triumfător că CSA Steaua va avea drept de promovare încă din acest sezon.
13.04.2023 | 12:28
Florin Talpan anunt triumfator dupa initiativa lui Vasile Dincu Nu inteleg de ce sa tras de timp Vom avea drept de promovare in acest sezon Video exclusiv
Florin Talpan se află în război total cu fanii steliști de la AS 47. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a depus un proiect de lege prin care CSA Steaua va avea dreptul de a evolua în SuperLiga. Senatorul vrea să elimine obstacolele legale care stau în calea promovării echipei Armatei, printr-un proiect de modificare a Legii 69/2000 a educației fizice și sportului.

Florin Talpan, anunț triumfător după inițiativa lui Vasile Dîncu: “Nu înțeleg de ce s-a tras de timp”

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan jubilează după această veste şi a anunţat triumfător la FANATIK SUPERLIGA că echipa care activează în liga secundă va avea drept de promovare încă din acest an:

ADVERTISEMENT

“Această propunere este făcută de către subsemnatul, adică de mine, încă din luna iunie anul trecut. Nu înţeleg de ce s-a tras de timp până acum. Dar este munca mea şi ştiam exact ce trebuie făcut. 

Dar nu este nicio problemă. Aşa sunt unii oameni. În fine. Este foarte bună această iniţiativă legislativă şi eu sunt convins că vom avea drept de promovare încă din acest sezon. 

ADVERTISEMENT

“O să avem drept de promovare, este o soluţie legislativă foarte bună”

Nu mai vreau să mă mai enervez. O să avem drept de promovare, este o soluţie legislativă foarte bună şi este singura soluţie viabilă pe care Clubul Sportiv al Armatei trebuie să o urmeze. 

În urmă cu două zile s-au întâlnit la stadion nişte persoane de la AS 47, care îşi face reclamă în interioriul stadionului şi nu înţeleg de ce. Acea discuţie spune foarte multe şi nu trebuie nicio asociere”, a declarat Talpan la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

CSA Steaua, pe loc direct promovabil în SuperLiga!

CSA Steaua este în acest moment pe locul doi în clasamentul din liga secundă, pe loc direct promovabil. Echipa antrenată de Daniel Opriţa este la un punct de liderul Poli Iaşi şi are cinci puncte avans faţă de Oţelul Galaţi, formaţia de pe locul trei, prima echipă aflată pe loc de baraj.

Potrivit formei actuale a legii, CSA Steaua nu poate promova deoarece cluburile sportive profesioniste pof fi organizate ca asociaţii fără scop patrimonia sau ca societăţi comerciale sportive pe acţiuni.

ADVERTISEMENT

Pe lângă aceste două forme de organizare, Vasile Dîncu propune ca statutul de club sportiv profesionist să poată fi acordat şi pentru “persoane juridice de drept public, înfiinţate ca instituţii publice reprezentative în domeniul activităţii sportive de performanţă“.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT