Fotbal intern

Florin Talpan, atac frontal la Ogăraru: „Câștigă mii de euro pentru poze cu ursuleți!”

13.04.2021 | 19:38
Florin Talpan atac frontal la Ogararu Castiga mii de euro pentru poze cu ursuleti
Florin Talpan, atac frontal la Ogăraru: „Câștigă mii de euro pentru poze cu ursuleți!”. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Lucrurile par din nou tensionate în interiorul clubului CSA Steaua, acolo unde Florin Talpan tocmai l-a atacat pe George Ogăraru după campania cu ursuleți de pluș a team managerului.

Juristul CSA Steaua i-a certat în postarea sa de pe Facebook și pe suporterii Stelei, dar și pe conducerea Clubului Sportiv al Armatei, fiind nemulțumit că i s-a redus salariul cu o sumă considerabilă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Florin Talpan face o comparație între munca lui și cea a lui George Ogăraru, iar, printre altele, îi avertizează și pe suporterii FCSB-ului că nu îi este frică de ei.

Atacul lui Florin Talpan la George Ogăraru

Într-o postare pe Facebook, Florin Talpan nu îl menajează deloc pe George Ogăraru și îl atacă, spunând despre el că ia mii de euro pe lună doar pentru a face poze cu ursuleți de pluș:

ADVERTISEMENT

„În condițiile în care unii, și-au permis sā își batā joc de mine și de munca mea de ani de zile, retinandu-mi din salariu o suma considerabila de bani,iar alții … căștiga mii de euro pe luna… pentru poze pe facebook cu ursuleți…..Eu încă mai rezist! Mā întreb și eu până când! Vă întreb și pe voi… suporterii care mă iubiți atât de mult cum susțineți … dacā ați fi mulțumiți să lucrați,când ați fost sancționați abuziv doar pentru că ați trimis o notificare la FRF indeplinindu-vă obligațiile profesionale ?! Până când?

Cei care mă cunosc bine, știu că eu nu mă antepronunț în dosare. Și nu mă bucur înainte. Prefer să rad la sfârșit! Mă lasă rece atacurile unora în presă, nu mă impresionează faptul că astăzi au fost în sala șapte persoane împotriva mea!”.

ADVERTISEMENT

In conditiile in care unii, si -au permis sā isi batā joc de mine si de munca mea de ani de zile, retinandu-mi din…

Publicată de Florin Talpan pe Luni, 12 aprilie 2021

 

„Așa zisul președinte al asociației Boglea nu avea mandat special de reprezentare la dosar”

„Este nelegală admiterea în principiu de astăzi a intervenienților accesorii,pentru motive larg expuse în probatoriul dosarului! Cererile de intervenție au fost formulate doar în scopul de a tergiversa cauza! Astăzi în sală a fost o judecată că la piață! Două ore la barā pentru discutarea admiterii în principiu care se putea soluționa rapid!

Dacă la judecarea fondului s-au «dezgropat» toate arhivele instanțelor, văd că se încearcă acum,iar «redezgroparea « arhivelor, căutare de probe chiar la FRF și LPF ! Așa zisul președinte al asociației Boglea nu avea mandat special de reprezentare la dosar, nu a depus de la Judecătorie înregistrarea comitetului director, a cenzorului și nici a hotărârii adunării generale care îl mandatează să reprezinte «buticul» în instanță”, a continuat Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

„Cu toate acestea, a fost admis că și reprezentant! În privința firmei de apartament deschisă în UK, aceasta nu și -a demonstrat nici un interes legitim în speță! Cu toate acestea, desi lipsite de interes, desi formulate cu rea credință și doar în scopul de tergiversare,cererile au fost admise!Interesantă a fost discuția judecătoarelor cu intervenienții privind FRF și LPF, curiozitatea judecătoarelor privind cele două instituții!

De reținut este faptul că nu are relevanță admiterea în principiu a acestor asociații decât asupra termenului de judecată care vă fi clar tergiversat! În privința probelor « ascunse « de subsemnatul, acuzațiile sunt hilare! Plecând de la un principiu de bază al dreptului pot să vă precizez: cine vine în fața instanței trebuie să probeze ! Deci, fcsb istilor … aduceți proba dacă există!

Puteți « dezgropa morți »,răsturnă arhive… realitatea este unică; palmaresul este al nostru, al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București! Acesta nu a fost înstrăinat, nu a fost cedat nu a fost vândut! Dacă da?! Unde este proba?”, a mai scris Florin Talpan.

„Concluzionând, nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță! Mie îmi este frică doar de Dumnezeu! Aici nu este vorba doar de palmares ci este vorba de munca mea de o viață!

Nu îmi este frică nici de instanța incorectă, deoarece există și strămutare în CPC… nu îmi este frică nici de o judecare nelegală deoarece există și cale de atac! Voi solicita în mod imperativ înregistrarea cauzei! Aștept o mișcare greșită… deoarece eu știu pașii… Până una alta, aștept să râd la urmă!”, a încheiat juristul CSA Steaua.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de...
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de aruncat
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde