Sport

Florin Talpan atacă după ce FCSB a câștigat campionatul: „Titlul 27? Nu există așa ceva”

Florin Talpan, colonelul de justiție al CSA Steaua, a făcut-o praf pe FCSB după ce a cucerit titlul de campioană. Se opune din nou să joace în Ghencea.
03.05.2024 | 10:08
Florin Talpan ataca dupa ce FCSB a castigat campionatul Titlul 27 Nu exista asa ceva
Florin Talpan, atac nemilos după ce FCSB a luat titlul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Talpan declară din nou război FCSB-ului după ce echipa lui Gigi Becali a reușit să cucerească titlul de campioană. Juristul CSA Steaua București e gata să facă orice ca FCSB să nu joace în Ghencea.

Florin Talpan, mesaj clar pentru Gigi Becali: „FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea, atât timp cât ei nu respectă hotărârile instanței”

Florin Talpan a făcut primele declarații după ce Gigi Becali a pus mâna pe titlu și îi transmite fără menajamente: „FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea, atât timp cât ei nu respectă hotărârile instanței de judecată”.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru s-a pozat pe gazon alături de cifra 27 în culorile roșu și albastru, iar căpitanul FCSB-ului a intrat în colimatorul lui Talpan: „Au demonstrat din nou că sunt de rea credință. Au fost puși jucătorii, cred, să se pozeze că au câștigat nu știu câte titluri, 27, ceva de genul ăsta, în condițiile în care ei nu au cum să aibă acest număr de titluri”, a mai spus Talpan pentru sport.ro.

FCSB e gata să revină în Ghencea după aproape 9 luni. Campioana României vrea să joace acolo în perioada iulie-septembrie în cupele europene, Arena Națională fiind închiriată pentru alte evenimente.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan a învins și Orange Sport

FANATIK a dezvăluit că Florin Talpan a mai reușit o nouă victorie importantă în războiul dintre CSA Steaua București și FCSB. Colonelul de justiție a pus stop unei situații în care „militarii” erau dezavantajați de nu mai puțin de 10 ani.

Compania de telefonie mobilă le oferea clienților o opțiune prin care să primească știri și informații despre FCSB, dar sub numele de Steaua. Talpan a luat atitudine și a stopat problema care aducea un prejudiciu grav Stelei și care o avantaja pe FCSB.

ADVERTISEMENT

Talpan, umilit de MApN

Florin Talpan a reușit să câștige în instanță un proces în care FCSB cerea anularea unor mărci notorii folosite de CSA Steaua București, însă conducerea MApN l-a umilit după ce a făcut declarații publice fără să ceară voie.

La ordinul lui Eduard Bachide, secretarul de Stat al ministrului Apărării, s-a reunit o comisie pentru sancționarea lui Florin Talpan: „Au numit o comisie să îl sancționeze după ce a câștigat procesul de la Curtea de Apel pentru că a anunțat public asta, că a ieșit din regulament, disciplină. A plecat de la Bichir, dar Bachide până nu îl va rade pe Talpan nu se va lăsa.

ADVERTISEMENT

Bachide i-a dat direcție lui Bichir și i-a spus clar: «Îl distrugi pe Talpan». Am aflat din club și este 100%, au făcut comisie să îl sancționeze. I se reproșează că Talpan a informat presa când a câștigat acel dosar la Curtea de Apel.

Bachide i-a dat direcție lui Bichir să îl distrugă pe Talpan cu orice preț. Omul le câștigă dosarul la Curtea de Apel, până la urmă este șeful secției judiciare. Se fac niște abuzuri împotriva lui Talpan și probabil nu o să se oprească până nu o să plec”, a dezvăluit Hora Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
4,90 este cota BETANO pentru "2 solist" în Universitatea Craiova - FCSB