Fotbal intern

Florin Talpan atacă şi pe Singureni: “Echipa are probleme, nu ştiu cum a evoluat”

11.07.2018 | 07:32
Florin Talpan ataca si pe Singureni Echipa are probleme nu stiu cum a evoluat
ADVERTISEMENT

Florin Talpan atacă şi pe Singureni în demersul său de a promova echipa Armatei în Liga 3. După ce a pierdut lupta cu Academia Rapid în play-off, juristul CSA Steaua se ia acum şi de trupa cu care giuleştenii au jucat baraj pentru a evita şi ei un astfel de duel în cazul în care CSA Steaua va avea câştig de cauză.

Deşi barajul cu Singureni a fost o simplă formalitate pentru Academia Rapid, după 18-1 în cele două manşe, Florin Talpan încearcă să discrediteze echipa din Giurgiu ca în cazul în care giuleştenii vor pierde meciul la masa verde cu CSA Steaua, atunci echipa Armatei să promoveze direct în Liga 3, fără a urma cursul echipei lui Pancu şi Niculae, cu un duel de baraj.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan atacă şi pe Singureni

”Academia Rapid nu are personalitate juridică, au recunoscut asta şi sunt foarte multe consecinţe. Nu au dreptul de a încheia aceste contracte, iar dacă sunt încheiate ele sunt nule. Comisia a ascultat punctul meu de vedere, cred că vom avea câştig de cauză. Această Comisie de Recurs de la FRF sper să dea o soluţie în favoarea suporterilor stelişti. De 3 săptămâni am solicitat la FRF ca CSA Steaua să primească un loc în Liga 3. Pe baza faptului că acel meci trebuie să îl câştigăm cu 3-0, acesta este minimum: Liga 3, practic ar trebui să ne dea Liga 1, nu am renunţat la acel demers.

“CSA merită măcar în Liga 3”

Am solicitat acum 2-3 săptămâni un loc în Liga 1, Liga 2 sau Liga 3. Această echipă, Singureni, are probleme cu CIS-ul, nu ştiu cum a evoluat. Sunt convins că Comisia ne va admite recursul şi în scurt timp vom fi în Liga 3. Eu am solicitat să jucăm cel puţin în Liga 3 din sezonul viitor, există o solicitare scrisă şi sunt convins că acest lucru se va întâmpla. Comisia de Recurs ne va da câştig de cauză, sunt lucruri foarte evidente în acest dosar. Voi lupta în continuare (daca nu li se aproba recursul). CSA Steaua merită măcar în Liga 3”, a spus Florin Talpan la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Academia Rapid a promovat în Liga 3, după ce s-a impus cu scorul de 18-1 la general, după 10-1 şi 7-0 cu Singureni.

Florin Talpan atacă şi pe Singureni, echipă cu care Rapid a jucat la baraj
Florin Talpan atacă şi pe Singureni. Juristul, în biroul de la CSA Steaua