Fotbal intern

Florin Talpan continuă războiul cu FCSB: “Puteți «dezgropa morți»,răsturnă arhive… realitatea este unică”

13.04.2021 | 10:25
Florin Talpan continua razboiul cu FCSB Puteti dezgropa mortirasturna arhive realitatea este unica
ADVERTISEMENT

Curtea de Apel a amânat decizia în procesul dintre FCSB și CSA Steaua pe tema palmaresului. Juristul Clubului Sportiv al Armatei, Florin Talpan, a fost revoltat de această decizie și consideră că, în cele din urmă, i se va face dreptate.

Florin Talpan continuă războiul cu FCSB: “Prefer să râd la sfârșit! Mă lasă rece atacurile unora”

Talpan continuă războiul cu FCSB și spune că la final el este cel care va râde. Juristul a fost foarte nemulțumit de modul în care s-au desfășurat lucrurile în sala de judecată spunând că a fost ca la piață:

ADVERTISEMENT

“În condițiile în care unii și-au permis sā-și batā joc de mine și de munca mea de ani de zile, reținându-mi din salariu o suma considerabilă de bani, iar alții … căștigă mii de euro pe lună… pentru poze pe Facebook cu ursuleți…..Eu încă mai rezist!

Mā întreb și eu până când! Vă întreb și pe voi… suporterii care mă iubiți atât de mult cum susțineți … dacā ați fi mulțumiți să lucrați, când ați fost sancționați abuziv doar pentru că ați trimis o notificare la FRF indeplinindu-vă obligațiile profesionale?! Până când?

ADVERTISEMENT

Cei care mă cunosc bine, știu că eu nu mă antepronunț în dosare. Și nu mă bucur înainte. Prefer să râd la sfârșit! Mă lasă rece atacurile unora în presă, nu mă impresionează faptul că astăzi au fost în sala șapte persoane împotriva mea!

“În sală a fost o judecată că la piață”

Este nelegală admiterea în principiu de astăzi a intervenienților accesorii, pentru motive larg expuse în probatoriul dosarului! Cererile de intervenție au fost formulate doar în scopul de a tergiversa cauza!

ADVERTISEMENT

Astăzi în sală a fost o judecată că la piață! Două ore la barā pentru discutarea admiterii în principiu care se putea soluționa rapid! Dacă la judecarea fondului s-au «dezgropat» toate arhivele instanțelor, văd că se încearcă acum, iar redezgroparea arhivelor, căutare de probe chiar la FRF și LPF!

Așa-zisul președinte al asociației Boglea nu avea mandat special de reprezentare la dosar, nu a depus de la Judecătorie înregistrarea comitetului director, a cenzorului și nici a hotărârii adunării generale care îl mandatează să reprezinte «buticul» în instanță.

ADVERTISEMENT

“Deci, fcsb-istilor … aduceți proba dacă există! Puteți « dezgropa morți »,răsturnă arhive…”

Cu toate acestea, a fost admis că și reprezentant! În privința firmei de apartament deschisă în UK, aceasta nu și -a demonstrat nici un interes legitim în speță!

Cu toate acestea, desi lipsite de interes, desi formulate cu rea credință și doar în scopul de tergiversare,cererile au fost admise!Interesantă a fost discuția judecătoarelor cu intervenienții privind FRF și LPF, curiozitatea judecătoarelor privind cele două instituții!

De reținut este faptul că nu are relevanță admiterea în principiu a acestor asociații decât asupra termenului de judecată care vă fi clar tergiversat! În privința probelor « ascunse « de subsemnatul, acuzațiile sunt hilare! Plecând de la un principiu de bază al dreptului pot să vă precizez: cine vine în fața instanței trebuie să probeze!

Deci, fcsb-istilor … aduceți proba dacă există! Puteți « dezgropa morți »,răsturnă arhive… realitatea este unică; palmaresul este al nostru, al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București! Acesta nu a fost înstrăinat, nu a fost cedat nu a fost vândut!

Dacă da?! Unde este proba? Concluzionând, nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță! Mie îmi este frică doar de Dumnezeu!”, a tunat Florin Talpan la ieșirea din sala de judecată.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”