Recompensat după ce l-a învins pe Becali! Talpan, promovat la gradul de colonel

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
02/02/2018, 11:34
Recompensat după ce l-a învins pe Becali! Talpan, promovat la gradul de colonel

Promovarea lui Talpan la gradul de colonel a venit ca urmare a recomandării făcute de Gheorghe Calopareanu, profesor doctor universitar, general de brigadă şi comandant al Universităţii Naţionale de Apărare “Carol Davila”, anunţă steaualibera.com.

Recomandarea a venit după ce Florin Talpan a absolvit ca şef de promoţie, cu media 10, cursul de “Diplomaţie a apararii”, organizat în cadrul Facultăţii de Securitate şi Apărare, din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I”, în 2017.

Florin Talpan a fost omul care a stat în spatele redeschiderii secţiei de fotbal a CSA Steaua, după ce a câştigat procesele legate de marca şi numele Steaua cu echipa lui Gigi Becali, devenită între timp FCSB.

În plus, Talpan a obţinut şi câteva decizii favorabile în procesul în care cere prejudicii de 37 de milioane de euro celor de la FCSB. Astfel, taxa de timbru a fost redusă substanţial, iar cererea avocaţilor FCSB, care au pretins că faptele s-ar fi prescris, s-a amânat.

Ştirea MOMENTULUI

Effenberg, laude pentru Mandzukic! ”Îl prefer de 10 ori în fața lui Neymar”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.