Recompensat după ce l-a învins pe Becali! Talpan, promovat la gradul de colonel

gigi becali, fcsb, steaua, florin talpan, grad, colonel

Florin Talpan, omul care l-a învins pe Gigi Becali în procesele pentru marca şi numele Steaua, a fost promovat la gradul de colonel.

Promovarea lui Talpan la gradul de colonel a venit ca urmare a recomandării făcute de Gheorghe Calopareanu, profesor doctor universitar, general de brigadă şi comandant al Universităţii Naţionale de Apărare "Carol Davila", anunţă steaualibera.com.

Recomandarea a venit după ce Florin Talpan a absolvit ca şef de promoţie, cu media 10, cursul de "Diplomaţie a apararii", organizat în cadrul Facultăţii de Securitate şi Apărare, din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare "Carol I", în 2017.

Florin Talpan a fost omul care a stat în spatele redeschiderii secţiei de fotbal a CSA Steaua, după ce a câştigat procesele legate de marca şi numele Steaua cu echipa lui Gigi Becali, devenită între timp FCSB.

În plus, Talpan a obţinut şi câteva decizii favorabile în procesul în care cere prejudicii de 37 de milioane de euro celor de la FCSB. Astfel, taxa de timbru a fost redusă substanţial, iar cererea avocaţilor FCSB, care au pretins că faptele s-ar fi prescris, s-a amânat.