Fotbal intern

Florin Talpan, declaraţii incredibile după victoria în cazul palmaresului Stelei. L-a făcut praf pe comandantul CSA Steaua: “Dacă mă ocupam eu de echipă…”

05.07.2019 | 12:56
Florin Talpan declaratii incredibile dupa victoria in cazul palmaresului Stelei La facut praf pe comandantul CSA Steaua Daca ma ocupam eu de echipa

Florin Talpan a repurtat o victorie importantă în cursul zilei de vineri, instanţa hotărând că palmaresul Stelei până în 2003 aparţine clubului CSA Steaua şi nu FCSB. Juristul clubului din Ghencea  a intrat în direct apoi la Prosport Live unde l-a desfiinţat pe comandantul clubului CSA Steaua, Pompiliu “Bixi” Mocanu!

Florin Talpan a vorbit după câştigarea palmaresului Stelei în instanţă: “Îl aştept pe Piţurcă lângă mine!”

Talpan a început prin a afirma că îl aşteaptă alături de el pe Victor Piţurcă pentru a duce Steaua Armatei în Liga 1!

“În ultimele şase luni am stat în stres, nu am dormit nopţi întregi. Vă daţi seama că decizia de azi e una foarte importantă pentru prezentul şi viitorul clubului. Având în vedere decizia de azi, eu spun că trebuie să facem ca această echipă să ajungă unde îi e locul. Încă îl aştept pe Piţurcă la echipă, pentru că numai cu el putem să aducem Steaua acolo unde îi e locul”, a spus Talpan.

Juristul CSA Steaua a continuat vorbind despre contribuţia sa la bunul mers al lucrurilor la CSA Steaua, afirmând că dacă se ocupa el de destinele echipei de fotbal, aceasta era promovată deja în Liga 2! Talpan a vorbit despre relaţia sa cu Pompiliu “Bixi” Mocanu, comandantul clubului, despre care afirmă că i-a pus mereu beţe în roate!

“Dacă mă ocupam eu de echipă, eram în Liga 2! Să plece Bixi Mocanu!”

Talpan a cerut, practic, funcţia de comandant al CSA Steaua pentru el, afirmând că este mult mai competent decât actualul comandant şi şi-a enumerat succesele repurtate ca jurist al clubului, afirmând în acelaşi timp că “Bixi” face totul ca să-l saboteze.

“Datorită mie s-au dat multe locuri de muncă antrenorilor care au fost la Steaua. Dacă mă ocupam eu de această echipă, ajungea în Liga 2… Trebuie să ai oameni de încredere că treaba se poate face. Încă aştept ca oamenii care nu au reuşti să promoveze această echipă în liga 3 să plece. Eu nu dorm nopţile, iar ei nu pot promova în Liga 3. Să plece! Acest colonel Mocanu dădea impresia că e alături de mine. Doar cu dumnealui a încercat, ori a fost influenţat de diverse persoane… a încercat să dea în mine. Pe 29 ianuarie aveam o înfăţişare importantă cu plamaresul, iar cu jumătate de oră înainte trimite oficiali din club să mă sancţioneze, că am făcut declaraţii al ProSport într-un dosar. Vă daţi seama cu ce emoţie m-am dus la acel dosar. Oare acest domn colonel Mocanu nu trebuie să plece? Oare nu face nimic, echipa nu a promovat în Liga 3. Nu numai Lăcătuş e de vină acolo. Ei se ascund în spatele lui Lăcătuş. Simt că ce mi se întâmplă… sunt ameninţat, sancţionat. Mocanu îmi face rapoarte, reproşuri”, a afirmat juristul.

“Bixi” Mocanu i-a replicat: “Atâta cultură militară are!”

Comandantul CSA Steaua, Pompiliu Mocanu, nu a lăsat să treacă prea mult timp până la a-i răspunde lui Talpan după acuzele acestuia.

“Să precizeze ce probleme i-am făcut. Eu am mesajele dânsului pe telefon în care spune că sunt cel mai bun comandant. Eu nu intru în discuții cu subordonatul meu, care nu poate merge la procese fără aprobarea mea, iar eu i-am dat-o de fiecare dată. Dânsul uită că e consilier juridic, și nu manager sportiv. Vă dați seama la ce nivel de cultură militară e dânsul dacă-mi cere demisia? N-am ce să comentez. Sunt convins că la nivelul ministerului declarațiile dânsului vor fi preluate. Nu vreau să intru în polemică cu subalternul meu”, a fost afirmaţia comandantului CSA Steaua pentru gsp.ro.