Fotbal intern

Florin Talpan i-a enervat la maxim pe cei de la AMFB! Steaua riscă excluderea din cauza declarațiilor juristului

25.05.2020 | 21:50
Florin Talpan ia enervat la maxim pe cei de la AMFB Steaua risca excluderea din cauza declaratiilor juristului
Florin Talpan. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Continuă războiul dintre Marian Lumânare, președintele AMFB, și Florin Talpan, juristul CSA Steaua, care a făcut declarații referitoare la faptul că echipa Armatei trebuie promovată direct în Liga 3, iar acum „roș-albaștrii” sunt amenințați cu excluderea.

Continuă războiul între AMFB și Florin Talpan, iar Steaua e amenințată cu excluderea

Florin Talpan i-a supărat pe cei de la AMFB după ce a declarat că CSA Steaua ar trebui promovată direct în Liga 3, ceea ce l-a enervat la culme pe Marian Lumânare.

ADVERTISEMENT

AMFB a trimis o înștiințare la sediul CSA Steaua, în care amenință echipa Armatei excluderea din competiție, dacă vreun oficial „afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unei fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia”.

Scrisoare trimisă de AMFB către CSA Steaua. Sursă foto: Facebook Steaua Liberă
Scrisoare trimisă de AMFB către CSA Steaua. Sursă foto: Facebook Steaua Liberă

Președintele AMFB, atac la Florin Talpan, jursitul CSA Steaua

Marian Lumânare, președintele AMFB, a lansat un atac la adresa lui Florin Talpan, pe care e supărat, după ce juristul CSA Steaua a declarat că echipa trebuie promovată direct în Liga 3.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai surprinde nimic la Florin Talpan pentru că după răspunsul primit de la domnul comandant Hâncu ne-am dat seama că el vorbește în numele său personal. 

 Dar îl asigur eu că o să plătească pentru aceste afirmații, dacă nu are probe. Îl invit să discute cu domnii de la Digi și să îi întrebe pe dânșii dacă ne-au plătit vreun ban pentru meciurile transmise? Totul s-a făcut gratis, iar noi doream doar imagine pentru Liga 4.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce urmărește Florin Talpan cu aceste acțiuni si vorbe aruncate aiurea, dar așa ceva nu se mai poate.

Nu am ajuns să stăm și să îl promovăm pe Talpan la ’masa verde’ sau direct la baraj că mă amenință el pe mine cu dosare penale”.

ADVERTISEMENT

„Îi invităm pe conducătorii Stelei să le arătăm toate chitanțele, iar cu domnul Talpan nu am ce să mai discut. Îl vom reclama pe acest domn pe la toate comisiile abilitate”, a mai spus Marian Lumânare pentru  prosport.ro.

ADVERTISEMENT