Sport

Florin Talpan ia la rând toți politicienii! Replică pentru Diana Șoșoacă în speța FCSB – CSA Steaua: „Nu îți poți da cu părerea dacă nu cunoști dosarul”

Florin Talpan o pune cu botul pe labe și pe Diana Iovanovici-Șoșoacă. Răspuns pentru senatoarea care s-a pronunțat în conflictul FCSB - CSA Steaua București.
20.05.2024 | 18:31
Florin Talpan ia la rand toti politicienii Replica pentru Diana Sosoaca in speta FCSB  CSA Steaua Nu iti poti da cu parerea daca nu cunosti dosarul
Florin Talpan o pune la punct și pe Diana Șoșoacă, după ce avocata s-a pronunțat cu privire la procesul dintre FCSB și CSA Steaua București. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a ieșit din nou la atac! Juristul CSA Steaua București l-a pus la zid pe Victor Ponta după declarațiile recente cu privire la procesele cu FCSB. După ce l-a pus la punct pe fostul prim-ministru și procuror, a venit rândul avocatei Diana Șoșoacă.

Florin Talpan, răspuns pentru Diana Șoșoacă cu privire la procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu există nicio eroare”

În contextul ultimelor declarațiile ale lui Ponta, Florin Talpan și-a adus aminte de un alt personaj politic cu studii în drept care s-a pronunțat cu privire la procesul pentru palmares între FCSB și CSA Steaua București.

ADVERTISEMENT

Colonelul de justiție a luat-o în colimator pe Diana Șoșoacă, fostă parlamentară AUR, care a înființat partidul S.O.S. România și care a vorbit acum câteva săptămâni despre războiul dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu există nicio eroare judiciară în dosarul cu palmaresul! Instanța s-a pronunțat în limitele investirii!

Nu îți poți da cu părerea dacă nu cunoști dosarul. În plus, trebuie să fii specializat în proprietate intelectuală ca să înțelegi ceva. Altfel este greu!”, a punctat Florin Talpan, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan, mesaj clar pentru Diana Șoșoacă: „Am reușit să câștig acest doar având în spate o experiență de 20 de ani”

Florin Talpan a ținut să îi laude pe cei care au emis motivarea la Curtea de Apel: „Judecătorii care au judecat dosarul cu palmaresul au fost foarte bine pregătiți profesional! Am fost chiar uimit de cât de bine au redactat hotărârea.

Și pentru mine acest dosar a fost foarte greu, dar am reușit să îl câștig având în spate o experiență în proprietate intelectuală de peste 20 de ani!”, a mai spus colonelul de justiție al CSA Steaua București pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Ce declarase Diana Șoșoacă despre procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua București: „Am rămas siderată ca avocat”

Diana Șoșoacă e convinsă că există încă multe lucruri pe care nu le știm legate de cumpărarea echipei de la MApN de către Gigi Becali: „Tare mi-e că dacă voi ajunge la măduva subiectului voi descoperi ceva ce alții nu vor să aflu. Din ceea ce am discutat am rămas siderată ca avocat. Cum să existe o instanță care să spună că pentru o anumită perioadă de timp tot palmaresul aparține nimănui. Așa ceva nu există.

Tu ca instanță trebuie să stabilești cui îi aparține acea echipă, care a fost entitatea. Au existat niște bani care au fost băgați în această echipă. Acea entitate trebuia să fie cea care să aibă palmaresul. Totuși vorbim despre Steaua București. Știu ce mizerie este în fotbal, știu ce se întâmplă în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Eu am văzut că apoi a apărut FCSB. Mereu m-am întrebat ce s-a întâmplat cu CSA. Băiatul meu e cu fotbalul. Fetița mea face gimnastică ritmică de performanță. Și eu am făcut sport de performanță. În clasele 1-4 eram portar la fotbal. Eram cea mai înaltă din clasă. M-au pus portar pentru că nimeni nu reușea să-mi dea gol”.

Fosta senatoare AUR a amenințat că va face plângere penală: „Înseamnă că Armata a făcut CSA special pentru a mai sifona niște bani”

Diana Șoșoacă a cerut explicații de la Gabi Safta și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, în cadrul unei emisiuni online: „Nu am înțeles niciodată ce s-a întâmplat. Eu trebuie să văd acte. Dacă nu vezi actele, anumite chichițe juridice, nu poți să înțelegi. Eu l-am rugat frumos pe domnul Gabi Safta să-mi spună situația. Mi-a zis că există o perioadă în care palmaresul nu aparține nimănui. Aceasta este o gravă eroare juridică. Nu se poate așa ceva.

Dacă voi sesiza un act de ilegalitate din partea magistratului, va avea din partea mea plângere penală. Pentru că există răspunderea magistratului, dar nimeni nu are curajul să le facă plângere penală”.

În final, Diana Iovanovici-Șoșoacă a făcut acuzații grave: „Poate sunt printre puținii avocați din țară care a făcut plângere penală magistraților. Tuturor le e frică de repercusiuni. Înseamnă că Armata a făcut CSA special pentru a mai sifona niște bani”. 

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”