Fotbal intern

Florin Talpan îi pregătește un nou proces lui Gigi Becali: ”Au încălcat cele două decizii de la marcă și nume”

19.12.2019 | 17:35
Florin Talpan ii pregateste un nou proces lui Gigi Becali Au incalcat cele doua decizii de la marca si nume
ADVERTISEMENT

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, îi pregătește un nou proces lui Gigi Becali, considerând că FCSB a încălcat legea când și-a deschis magazinul online.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 4,25 este cota pentru ”se marchează 1 gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Florin Talpan îi pregătește un nou proces lui Gigi Becali: ”Vom prezenta în fața instanței aceste acțiuni mizerabile”

”Am aflat recent că și-au lansat un magazin online nou și, ca să poată vinde mai bine, au folosit în codul site-ului cuvintele cheie ‘Steaua’ și ‘Steaua București’, ca să dezinformeze și să păcălească motoarele de căutare”, a declarat juristul CSA Steaua pentru prosport.ro.

”Au încălcat cele două decizii de la marcă și nume. Au încălcat legea și îi asigur că noi, Steaua București, vom prezenta și în fața instanței aceste acțiuni mizerabile ale lor”, a spus Florin Talpan despre un nou proces cu gruparea finanțată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Vom lansa propriul nostru magazin”

”Fotbal Club Fcsb nu are voie să folosească numele și marca Steaua în activități comerciale, de publicitate, de marketing, sportive etc. Legea le interzice acest lucru. Doar noi, Steaua București, avem voie să folosim aceste elemente. Și le vom folosi”, a mai afirmat juristul CSA Steaua.

”Sper doar ca doamna primar Firea să nu mai amâne restituirea spațiului nostru comercial din Brezoianu. Imediat ce îl vom primi înapoi, vom lansa propriul nostru magazin, pentru ca suporterii steliști să se poată bucura de materiale originale cu însemnele Stelei”, a încheiat Talpan.

ADVERTISEMENT

Tănase și Gnohere au promovat noul magazin FCSB

FCSB a lansat în urmă cu câteva zile un nou magazin oficial virtual. Dacă în campionat se află pe locul cinci, ”roș-albaștrii” sunt fruntași în ierarhia prețurilor cerute pentru produsele oficiale sau cu însemnele clubului.

Pentru a promova lansarea noului magazin oficial, Florin Tănase și Harlem Gnohere au realizat un material video pentru pagina oficială de Facebook a clubului. Echipamentul oficial de joc al celor de la FCSB, produs de brand-ul american Nike, costă peste 800 de lei.

ADVERTISEMENT

Talpan se ceartă cu toată lumea pentru Steaua

Florin Talpan a lansat un atac virulent și la adresa Federației Române de Fotbal. Oficialii de la Casa Fotbalului au făcut o eroare atunci când i-au prezentat CV-ul noului selecționer Mirel Rădoi și în care a apărut că a jucat la Steaua București.

Juristul CSA Steaua nu i-a iertat nici pe cei de la UEFA, după ce forul continental a anunțat în ghidul pentru tragerea la sorți a grupelor Euro 2020 că FCSB a câștigat Cupa Campionilor din 1986. Ulterior,  UEFA a rectificat eroarea și a scris că trofeul a fost cucerit de Steaua.

ADVERTISEMENT