Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Talpan îl amenință pe Gigi Becali: ”Crede că scapă de mine? Mor cu el de gât!”. Ce prejudiciu imens cere patronului FCSB. Video Exclusiv

Florin Talpan l-a amenințat pe Gigi Becali la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că va merge până în pânzele albe pentru a demonstra că FCSB nu este Steaua.
02.03.2023 | 13:52
Florin Talpan il ameninta pe Gigi Becali Crede ca scapa de mine Mor cu el de gat Ce prejudiciu imens cere patronului FCSB Video Exclusiv
Florin Talpan continuă războiul cu FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Un nou termen în conflictul dintre CSA și FCSB s-a desfășurat joi, 2 martie, la Înalta Curte de Casație și Justiție, clubul din SuperLiga cerând recunoașterea palmaresului unic al Stelei, iar hotărârea a rămas în pronunțare.

Gigi Becali, amenințat de Florin Talpan

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, l-a amenințat clar pe Gigi Becali că nu îi va permite să scape fără să plătească prejudiciile aduse.

ADVERTISEMENT

”Vom câștiga 100%, nu au nicio șansă în fața mea. I-am zdrobit până acum și îi voi zdrobi și în continuare, pentru că nu merge să ducă ei în continuare instanțele în eroare și să zică ‘hai că poate ne mai merge să profităm’.

Celelalte echipe nu au bani pentru că nu sunt Steaua. Ei se dau că sunt Steaua, ridică prețul jucătorilor, dar va veni momentul în care vom recupera acel prejudiciu. Ei cred că scapă de mâna mea? Niciodată în viața lor și pot să se ducă unde vor.

ADVERTISEMENT

Eu mor cu ei de gât și prejudiciul adus statului român îl voi recupera. O să fac în așa fel încât o să recuperez prejudiciul de 37 de milioane de euro. Știți foarte bine că instanța a spus că nu este prescris acest drept al nostru, deci trebuie să plătească banii pe 10 ani. O să cerem absolut totul”, a declarat Talpan.

VEZI VIDEO MAI JOS

Juristul, susținut de suporterii CSA Steaua

Întrebat de fostul fotbalist Robert Niță dacă le va cere celor de la FCSB și procent din vânzarea de jucători, Florin Talpan a răspuns: ”Dumneavoastră puneți întrebări din astea și parcă încercați să-i ajutați într-un fel sau altul. Vom cere daune pentru folosirea mărcii Steaua din anul 2004 până în 2014, lucrurile sunt foarte clare, a stabilit Înalta Curte. Nu mai au ce face.

ADVERTISEMENT

”Suporterii sunt alături de mine, pentru că dacă nu erau nu veneau astăzi la Înalta Curte și, credeți-mă, instanța a primit doar 10 suporteri în sală pentru că erau foarte mulți. Suporterii sunt alături de mine, m-au susținut și ei în continuare știu foarte bine ceea ce am făcut pentru ei și nu mă vor lăsa.

Le-am adus marca, numele, palmaresul va fi la noi. Am realizat stadionul pe care cei de la FCSB nu vor juca în viața lor pentru că au fost de rea credință. Să achite mai întâi datoriile și după aceea să vină pe stadion”, a mai spus Talpan, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI MAI JOS ÎNTREG DIALOGUL INCENDIAR CU FLORIN TALPAN

Are FCSB bani să plătească prejudiciul?

În final, juristul CSA Steaua a încercat să explice de ce nu este primită formația lui Gigi Becali să joace pe noul stadion din Ghencea. ”Dumneavoastră dacă aveți un apartament, îl închiriați la un rău platnic care nu vă plătește chiria 2-3 luni, după aceea îl dați în judecată, cum s-a întâmplat și cu noi cu FCSB-ul, ce ați face?

Dumneavoasră pe rău platnic îl reprimiți în casă? Problema este că ei trebuie să ne dea prejudiciul acela pe care noi l-am solicitat și este dosar deschis la Tribunalul București. Să achite prejudiciul și după aceea sunt bineveniți.

De ce să nu aibă banii? Ce au făcut cu banii? Să achite datoriile mai întâi, să fie de bună credință, să afirme public că au indus în eroare suporterii și au creat acest lucru urât”, a afirmat Florin Talpan, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Cadou de început de primăvară! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT