Florin Talpan îl atacă pe George Ogăraru: ”Personaje controversate câștigă peste 4.000 de euro pe lună”

Traian Terzian   
în Steaua
24/03/2021, 16:32
Florin Talpan îl atacă pe George Ogăraru: ”Personaje controversate câștigă peste 4.000 de euro pe lună”
Juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, l-a atacat violent pe George Ogăraru, chiar dacă nu i-a pronunțat numele și acuză faptul că acesta încasează un salariu uriaș pentru o echipă de Liga 3. Sursă foto: Facebook George Ogararu

Juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, l-a atacat violent pe George Ogăraru, chiar dacă nu i-a pronunțat numele și acuză faptul că acesta încasează un salariu uriaș pentru o echipă de Liga 3.

La începutul lunii februarie, MAPN a publicat toate cheltuielile Clubului Sportiv al Armatei în anul 2020, iar George Ogăraru primește un salariu lunar de 4.000 de euro.

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a luat foc după ce au fost făcute publice salariile de la gruparea din Liga 3 și s-a aflat astfel că antrenorul Daniel Oprița câștigă mai bine decât Toni Petrea în Liga 1.

George Ogăraru, atacat indirect de Florin Talpan

”Personaje controversate se fotografiază cu mândrie pe stadion, își pun poze pe Facebook și câștigă peste patru mii de euro pe lună pentru că așa vrea domnul Hîncu!”, este atacul lansat de Florin Talpan, care cel mai probabil se referă la team managerul George Ogăraru.

Juristul CSA Steaua a prezentat într-o postare pe Facebook meritele pe care le are în procesele cu FCSB și l-a pus la zid și pe comandantul clubului, colonelul Mădălin Hîncu, care l-a sancționat după ce a trimis mai multe notificări către FRF și LPF.

”Toate aceste acțiuni împotriva mea, acțiuni de hărțuire și încercare de manipulare a opiniei publice și a suporterilor steliști, se întâmplă doar din cauza faptului că domnul Hîncu nu își îndeplinește obligațiile legale privind funcția pe care o deține”, a scris Talpan.

Florin Talpan atac George Ogăraru

Talpan acuză că nu a fost invitat să vadă noul stadion Steaua

”Am trimis notificare către Federația de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal deoarece comandantul a refuzat în mod categoric și sistematic trimiterea de notificări celor care nu respectă hotărârile instanțelor.

Acesta, în urma trimiterii notificării către FRF și LPF, în mod abuziv, m-a sancționat luându-mi din salariu, în condițiile în care am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei: numele, marca, palmaresul și multe alte dosare prin care se solicita de către FCSB anularea mărcii Steaua, etc!

Acest comandant și-a permis să îmi ia din salariu în condițiile în care eu am inițiat reînființarea echipei de fotbal și am solicitat construcția unui nou stadion! Deși eram primul care meritam să pun piciorul pe stadionul Steaua, acest lucru nu s-a întâmplat! Nu știu cum arată acest stadion”, a încheiat Florin Talpan.

Închide ×