Fotbal intern

Florin Talpan îl dă în judecată pe comandantul CSA Steaua: “Nu face decât să se ocupe de distrugerea mea. Vrea să mă denigreze!”

30.07.2019 | 19:32
Florin Talpan il da in judecata pe comandantul CSA Steaua Nu face decat sa se ocupe de distrugerea mea Vrea sa ma denigreze

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a luat foc după ce a auzit că Pompiliu Bixi Mocanu, comandantul clubului, îi reproşează faptul că a cheltuit 10.000 de euro pentru copiile xerox ale unor documente. Talpan a declarat că vrea să îi facă plângere penală comandantului. 

Florin Talpan îl dă în judecată pe comandantul CSA Steaua: “Să se uite că pentru echipa de fotbal s-au cheltuit 2 milioane de euro”

Printre altele, juristul i-a reproşat lui Bixi Mocanu şi faptul că echipa de fotbal a cheltuit 2 milioane de euro în 2 ani şi tot în Liga IV va juca şi în sezonul viitor: „Copiile xerox sunt din mai multe dosare aflate de rolul instanțelor de judecată din România, dosarelor aflate pe rolul EUIPO, UEFA. Ce vrea să facă colonelul Mocanu? Să prostească lumea ca să uite de contractul de închiriere rămas în vigoare prin eludarea legii și prin bunăvoința lui cu Fundația Steaua Tenis XXI? Să se uite că pentru echipa de fotbal s-au cheltuit 2 milioane de euro în ultimii doi ani, iar echipa nu a promovat în Liga 3?

Nu îi mai permit colonelului Mocanu să mai mă denigreze. Dacă este nevoie, voi formula plângere împotriva lui pentru hărțuire și abuz în serviciu. Iar pe cale civilă voi cere despăgubiri. Colonelul Mocanu dorește să îmi minimizeze meritele, să mă înjosească și să îmi aducă oprobriu public. Eu am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua București marca, numele și palmaresul și am recuperat sume considerabile de bani de la FCSB doar prin munca și cunoștințele mele. Să îi fie rușine pentru ceea ce face.

Trimite doar comisii de sancționare, nu mă lasă să lucrez și nu semnează acte! Nu face decât să se ocupe de distrugerea mea? Vrea să uite lumea că nu este pus în funcție pe criterii de competență”, este mesajul lui Talpan conform gsp.ro.

Florin Talpan îl dă în judecată pe comandantul CSA Steaua Nu face decât să se ocupe de distrugerea mea. Vrea să mă denigreze!
Florin Talpan îl dă în judecată pe comandantul CSA Steaua Nu face decât să se ocupe de distrugerea mea. Vrea să mă denigreze! FOTO: Baschetbalistii stelisti alaturi de suporteri si Florin Talpan la finalul meciului de baschet masculin dintre Steaua CSM Exim Bank Bucuresti si CSU Sibiu disputat in sala Regimentului de garda Mihai Viteazul-Steaua din Bucuresti, in cadrul Ligii Nationale

CSA Steaua va începe şi acest sezon şi în Liga a IV-a după ce a pierdut meciul decisiv pentru baraj împotriva lui Carmen Bucureşti. Cei de la CSA au schimbat planul în această vară şi pe lângă un nou antrenor, Daniel Opriţa, au adus şi jucători cu experienţă, precum Rareş Enceanu şi Sebastian Chitoşcă.