Sport

Florin Talpan îl desființează pe Victor Ponta în litigiul FCSB – CSA Steaua: „Te faci de râs ca fost procuror”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, nu a stat cu mâinile în sân după declarațiile lui Victor Ponta legate de conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, Replică dură.
20.05.2024 | 15:20
Florin Talpan il desfiinteaza pe Victor Ponta in litigiul FCSB  CSA Steaua Te faci de ras ca fost procuror
Florin Talpan îl desființează pe Victor Ponta după declarațiile legate de conflictul dintre FCSB și CSA Steaua București. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a rupt tăcerea după o perioadă lungă de timp la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1. Colonelul de justiție i-a luat la rând pe toți cei care se opun CSA Steaua București. Juristul l-a pus la punct și pe fostul prim-ministru, Victor Ponta.

Florin Talpan, atac dur la adresa lui Victor Ponta după declarațiile despre procesul dintre FCSB și CSA Steaua: „Comportament inadmisibil”

Florin Talpan nu a avut liniște nici după intervenția la FANATIK SUPERLIGA și a ținut să își facă un nou dușman: Victor Ponta. Colonelul de justiție al „militarilor” l-a desființat pe fostul jurist după ultimele sale declarații: „Comportamentul lui Ponta raportat la litigiul dintre FCSB și Steaua este inadmisibil, având în vedere că înainte de a fi prim-ministru sau procuror este jurist.

ADVERTISEMENT

Nu numai că știe să citească o hotărâre pronunțată de instanță, dar o și înțelege. Astfel, să susții că FCSB este Steaua nu înseamnă doar că dai o impresie greșită suporterilor ambelor echipe, dar te faci de râs tu ca fost procuror.

Mai ales atunci când ai și avut un rol activ în aflarea adevărului, respectarea dispozițiilor legale și nu în ultimul rând respectarea hotărârilor instanței”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK juristul CSA Steaua București.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan, extrem de deranjat de declarațiile lui Victor Ponta: „Mie-mi mănâncă ficații. Spune niște lucruri absolut aberante”

Victor Ponta a vorbit pe larg despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua București: „La problema noastră, da. Nu doar suporterilor, ci și mie-mi mănâncă ficații (n.r. – râde). Pentru că eu țin și cu FCSB, nu mă interesează că a lui Gigi Becali. Nu asta e important și, chiar dacă Becali are multe păcate, dar e și cel care a băgat bani în echipă. Dar nu e vorba despre el.

Îmi mănâncă ficații pentru că, de câte ori mă bucur și postez sau spun că sunt stelist, primesc înjurături de la cei rămași într-o luptă care nu-și mai are sensul”, a declarat fostul prin-ministru potrivit iamsport.ro.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta consideră că echipa de fotbal a CSA Steaua București ar trebui desființată: „Nu se mai poate să ai o echipă a Ministerului Apărării în secolul 21. Orgoliile să se termine, pentru că niciuna nu are resurse nelimitate. FCSB are mai mulți bani, e adevărat. Să încerce să redevină o singură echipă, care să conteze nu doar în România. Pentru că, scuze, campionatul nostru e pentru somn, e de adormit. Cu mici excepții, nu prea poți vedea fotbal în România”.

Victor Ponta propune o împăcare între FCSB și CSA Steaua București: „Să scăpăm de Talpan și de fanatici”

Victor Ponta crede cu tărie că FCSB și CSA Steaua București trebuie să se pună la masa negocierilor: „Să încerce, împreună, să ajungă să joace în competiții europene. Luptele astea fratricide întodeauna au fost duse de oameni incapabili de dialog”.

ADVERTISEMENT

Ponta l-a luat apoi în colimator pe juristul „militarilor”: „Mie mi se pare că personajul Talpan, un om îmbrăcat în uniforma armatei, care de ani de zile trăiește numai din acest conflict, spune niște lucruri absolut aberante.

Știam că militarii se ocupă cu armate și cu războaiele, nu cu fotbalul. Aberațiile pe care le spune Talpan, care arată că nu înțelege nimic din ceea ce înseamnă sport, și faptul că tuturor miniștrilor, de-a lungul timpului, le-a fost frică de el, nu fac decât rău.

Când o să scăpăm și de Talpan, și de fanaticii dintr-o tabără sau alta, sper să fie din nou Steaua-FCSB și nu doar să se mulțumească că după nouă ani, ce să spun, ai bătut pe Voluntari și Sepsi și ai ieșit campion.

E o luptă absurdă. Eu văd că la Steaua sunt cei care s-au certat cu Gigi, la FCSB nu vin cei care nu acceptă stilul lui și uite așa ne bucurăm și noi o dată la nouă ani, când luăm un titlu. Nu pot să-i judec nici pe cei de la Steaua. Eu nu l-aș băga în seamă, pe chestii juridice, pe unul ca Talpan. Dar Steaua e mult mai mult decât oamenii aceștia. E vorba de o istorie, de o tradiție. Personajele vin și pleacă”, a concluzionat politicianul.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”