Sport

Florin Talpan, în alertă înainte de FCSB – Corvinul în Ghencea! Cerință de ultima oră pentru Clubul Sportiv al Armatei. Exclusiv

Florin Talpan s-a „aprins” înainte de FCSB - Corvinul Hunedoara, pe Stadionul Ghencea, în finala Supercupei României. Ce pretenție a avut juristul CSA Steaua.
04.07.2024 | 19:35
Florin Talpan in alerta inainte de FCSB  Corvinul in Ghencea Cerinta de ultima ora pentru Clubul Sportiv al Armatei Exclusiv
Florin Talpan a luat o decizie de ultimă oră! Ce le-a cerut colegilor de la CSA Steaua înainte de FCSB - Corvinul în Ghencea.
ADVERTISEMENT

FCSB – Corvinul Hunedoara, finala Supercupei României, are loc joi, 4 iulie, ora 20:00, pe Stadionul Ghencea. Revenirea roș-albaștrilor lui Gigi Becali în „Templu” nu le-a prins bine celor de la CSA Steaua. FANATIK a aflat că Florin Talpan a cerut măsuri de urgență în Ghencea, cu doar o oră înainte de FCSB – Corvinul.

Florin Talpan, în alertă înainte de FCSB – Corvinul în Ghencea! Cerință de ultima oră pentru Clubul Sportiv al Armatei

FCSB și Corvinul Hunedoara deschid sezonul 2024/2025 din fotbalul românesc. Campioana și câștigătoarea Cupei României își măsoară forțele în Supercupă joi seară pe Stadionul Ghencea. Revenirea echipei lui Gigi Becali pe arena celor de la CSA Steaua a reaprins conflictul dintre cele două părți.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Florin Talpan a luat atitudine și le-a spus celor din Clubul Sportiv al Armatei să acopere sigla Stelei în toate locurile în care aceasta apare. Juristul „militarilor” nu vrea ca sigla Stelei să fie la vedere nici în zona mixtă și nici la sala de conferințe pe parcursul duelului dintre FCSB și Corvinul Hunedoara.

Juristul care le-a adus nenumărate victorii în instanță celor de la CSA Steaua a anunțat că va face un scandal-monstru, dacă cei din Clubul Sportiv al Armatei nu vor acoperi sigla Stelei.

ADVERTISEMENT

Cum a „reușit” Elias Charalambous să-l supere pe Florin Talpan

Florin Talpan a fost extrem de deranjat și de imaginile de la conferința de presă a celor de la FCSB, premergătoare meciului împotriva Corvinului Hunedoara din finala Supercupei României.

FANATIK a aflat că juristul CSA Steaua a fost scos din sărite de faptul că la conferința de presă a lui Elias Charalambous, antrenorul FCSB a stat în așa fel încât să se vadă sigla Stelei, spre deosebire de Florin Maxim, tehnicianul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Peste 20.000 de suporteri sunt așteptați în Ghencea la FCSB – Corvinul Hunedoara, finala Supercupei României. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că echipa lui Florin Maxim va fi susținută de peste 2.000 de spectatori.

Mobilizare de forțe la FCSB – Corvinul

Jandarmeria a luat măsuri extreme de securitate la meciul FSCB – Corvinul Hunedoara. Forțele de ordine au venit la meci cu un nou aparat care verifică amănunțit fiecare mașină. Totodată, oamenii legi i-au controlat „la sânge” pe cei prezenți la meci.

ADVERTISEMENT

Principalul motiv pentru care Jandarmeria a anunțat o adevărată mobilizare de forțe a fost faptul că suporterii CSA Steaua s-ar putea ciocni cu cei ai FCSB-ului. De altfel, suporterii „militarilor” și-au anunțat prezența în sectorul fanilor Corvinului Hunedoara.

ADVERTISEMENT