Sport

Florin Talpan, prima reacție după o nouă amânare în procesul palmaresului Stelei: „Tensiunea și stresul la care sunt supus sunt la cote maxime”

Florin Talpan, avocatul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, a dat o nouă replică celor de la FCSB și e convins că vor pierde procesul.
16.03.2023 | 19:50
Florin Talpan prima reactie dupa o noua amanare in procesul palmaresului Stelei Tensiunea si stresul la care sunt supus sunt la cote maxime
CSA Steaua deține palmaresul din 1947 și până în 1998. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat verdictul în cazul palmaresului disputat de CSA Steaua şi FCSB, avocatul vicecampioanei, Virgil Boglea a oferit prima reacție pentru FANATIK. A venit și replica juristului Florin Talpan.

Florin Talpan crede că CSA Steaua va câștiga procesul: „Am o experiență pe instanță de peste 20 de ani”

Florin Talpan așteaptă ca procesul să se încheie în sfârșit, mai ales că este într-o poziție extrem de dificilă: „Vă dați seama că tensiunea și stresul la care sunt supus sunt la cote maxime, dar am speranța că voi câștiga”, a declarat avocatul Stelei, conform ProSport.

ADVERTISEMENT

Avocatul are și argumente în acest sens și nu crede că vicecampioana și-a construit o apărare bazată pe fapte concrete sau pot acuza vicii de procedură: „Spun acest lucru, deoarece am o experiență pe instanță de peste 20 de ani. Motivele de recurs formulate de FCSB și intervenienți sunt formale, nu sunt reale motive de casare care să se încadreze în cele expres prevăzute în dispozițiile art 488 cod proc. civ.

Din contră, adversarii mei invocă motive deja cercetate de instanță la fond și apel care nu mai pot fi rejudecate în recurs”, a mai spus inamicul numărul unu al FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan: „Am demonstrat că palmaresul ne aparține”

Florin Talpan e convins că decizia nu poate decât să fie una în favoarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București: „Am făcut tot ce este omenește posibil, legal, să câștig acest dosar.

Prin toate probele depuse și apărări formulate în decursul celor cinci ani de când a început judecarea cauzei, am demonstrat că palmaresul ne aparține”.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Virgil Boglea, avocatul FCSB, pentru Fanatik: „Sunt optimist în ceea ce privește verdictul”

Virgil Boglea e de părere că această nouă amânare este un semn bun pentru FCSB: „Nu eram sigur că este vorba de o amânare pentru că înainte de a apărea pe canelele oficiale, informaţia a apărut în presă. Dacă va fi aşa, eu cred că este o decizie de bun augur pentru FCSB.

Din experienţa mea, o nouă amânare înseamnă că judecătorii au vrut să aibă mai mult timp să studieze particularităţile acestui caz, mai ales că vorbim despre o speţă complexă. 

ADVERTISEMENT

De obicei, termenul de amânare este de două săptămâni, adică următorul termen ar fi fost pe 30 martie, dar acum este ceva mai scurt. Mă aşteptam ca azi să se dea un verdict, dar după cum v-am mai spus, amânarea poate fi de bun augur pentru noi.

Pentru noi, cel mai bun scenariu este ca instanţa să pronunţe ca neîntemeiată acţiunea celor de la CSA Steaua şi atunci se va termina tot. Rămâne de văzut ce va fi, dar sunt optimist în ceea ce priveşte verdictul”, a declarat avocatul FCSB, pentru site-ul nostru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce...
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil