Sport

Florin Talpan, reacție dură după decizia de la ÎCCJ privind palmaresul Stelei: „E halucinant! Ne vedem din nou la Curtea de Apel! Voi demonstra că am dreptate”

Florin Talpan a oferit un amplu răspuns pentru FANATIK după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. Atac halucinant al juristului.
28.03.2023 | 20:01
Florin Talpan reactie dura dupa decizia de la ICCJ privind palmaresul Stelei E halucinant Ne vedem din nou la Curtea de Apel Voi demonstra ca am dreptate
Florin Talpan se bate în instanță de 4 ani pentru palmaresul Stelei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Decizia ÎCCJ l-a înfuriat teribil pe Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, care a trimis o amplă scrisoare, ca răspuns pentru FANATIK.

Florin Talpan, comunicat acid după decizia ÎCCJ cu privire la palmaresul Stelei

Juristul Florin Talpan a atacat pe toată lumea, inclusiv pe avocații FCSB-ului: „Decizia de azi a ÎCCJ, nu reprezintă o victorie a FCSB asa cum anunță avocații acestuia ci este o DECIZIE HALUCINANTĂ ȘI O TERGIVERSARE VOITĂ DE CĂTRE NIȘTE JUDECĂTORI care se prefac că nu cunosc dispozitiile legale! Și voi demonstra acest lucru, afișând pe pagina mea de Facebook recursul FCSB și recursul Asociației Salvați Steaua, cereri inadmisibile din punct de vedere procedural.

ADVERTISEMENT

Astfel, toti avocatii, consilierii juridici si magistratii acestei țări vor ști că am dreptate! În condițiile în care nu existau motive de nelegalitate, nu înțeleg cum azi, judecătorii Completului 5 AP au putut admite recursurile! Mă întreb cum judecătorii Completului 5 AP, care au judecat cauza, mai pot privi în ochi pe colegii lor judecători ai Curții de Apel București, a căror decizie au casat-o, în condițiile în care această DECIZIE ERA CORECT LEGALĂ. De altfel, de abia aștept motivarea acestei decizii absolut HALUCINANTE!

Acest proces a început în anul 2017, pentru ca după șase ani de judecată, ÎCCJ să decidă în mod total nelegal și incorect, casarea Deciziei Curții de Apel Bucuresti respectiv a hotărârii pronunțate pe fond, dispunând rejudecarea apelului, fără a exista un motiv de nelegalitatate circumscris în art. 488 Cod proc. Civilă.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan: „Actele dovedesc că societatea lui Gigi Becali este înființată în februarie 2003”

În cei 6 ani de judecare a cauzei, am depus probatoriu care demonstrează că Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, NU și-a cedat niciodată marca, numele sau palmaresul altor entități, fapt de altfel, constatat de ÎCCJ încă din anul 2014. Actele dovedesc că societatea lui Gigi Becali este înființată în februarie 2003 și nu are absolut nicio legătură cu istoria și tradiția Clubului Sportiv al Armatei STEAUA BUCUREȘTI.

În 6 ani de procese, avocații lui FCSB nu au depus nici măcar un singur înscris prin care să demonstreze că FCSB ar fi preluat palmaresul de la asociația AFC Steaua în anul 2003, data de înființare a societății comerciale FCSB. Iar la judecarea recursului, FCSB nu a demonstrat prin niciun motiv că Decizia Curții de Apel București are motive de nelegalitate și trebuie casată.

ADVERTISEMENT

DECIZIA CURȚII DE APEL BUCUREȘTI PRIN CARE S-A CONSTATAT CĂ PALMARESUL NE APARȚINE ERA PERFECT LEGALĂ ȘI CORECTĂ ȘI NU TREBUIA CASATĂ. NU EXISTĂ absolut niciun act prin care FCSB să poată demonstra că a preluat palmaresul Clubului Sportiv al Armatei STEAUA BUCUREȘTI cu atât mai mult cu cât Clubul Sportiv Al Armatei Steaua București nu a fost parte în tranzacția din anul 2003 între FCSB SA și Asociația non-profit AFC Steaua.

Florin Talpan: „Am demonstrat că palmaresul ne aparține”

AFC Steaua NU a avut NICIODATĂ drept de proprietate pentru marca, numele sau palmaresul Stelei. Toate acestea au rămas întotdeauna în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Ca atare, AFC Steaua nu putea ceda, nu putea transfera, nu putea cesiona și nu putea înstrăina acest patrimoniu, care a rămas întotdeauna proprietatea exclusivă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

ADVERTISEMENT

Am demonstrat că PALMARESUL NE APARȚINE și de aceea, hotărârile Tribunalului București și ale Curții de Apel București ne-au fost favorabile. DECIZIA HALUCINANTĂ DE AZI TERGIVERSEAZĂ DOAR CAUZA ÎN FAVOAREA LUI BECALI ȘI A FCSB, DAR NU SOLUȚIONEAZĂ FAVORABIL SITUAȚIA DEOARECE PALMARESUL NE APARȚINE. Ne vom judeca din nou la Curtea de Apel București acolo unde judecătorii ne-au dat câștig de cauză!

DECIZIA DE AZI A ÎCCJ, A UNOR JUDECĂTORI CARE SE PREFAC CĂ AU UITAT LEGEA ESTE ILEGALĂ, DAR NU DEFINITIVĂ! Judecătorii completului 5 AP au stabilit pentru motive doar de ei știute că DECIZIA CURȚII DE APEL BUCUREȘTI NU ESTE LEGALĂ! Reiterez faptul că nu erau motive de recurs care să se încadreze în dispozițiile prevederilor art. 488 cod procedură civilă, iar admiterea arector recursuri este un abuz!

Florin Talpan amenință: „Toți magistrații trebuie să vadă că nu existau motive de casare!”

Voi afișa public pe pagina mea de Facebook recursul FCSB-ului și Asociației Salvați Steaua pentru ca toți juriștii din țară, toți magistrații să poată vedea că nu existau motive de casare! În condițiile în care în dosarul 11509/3/2017 redactarea hotărârii vine la un an de la pronunțarea cauzei, în loc de 30 de zile care este termenul de procedură, este clar că unii judecători țin cu FCSB! Bine că mai există și judecători corecți în această țară!

De ce doamnelor judecători Mariana Hortolomeu, Adina Nicolae, Andreia Liana Constanda, Melania Isabela Danescu ați redactat într-un an decizia din dosarul 11509/3/2017 când termenul era de 30 de zile? Eu dacă nu depun întâmpinarea în termen mă decadeți din dreptul de a propune probe și apărări, dar dumneavoastră vă permiteți să redactați hotărâri la un an de zile de la pronunțare pentru a-l sprijini și ajuta FCSB-ul și implicit pe Gigi Becali?

Unde este domnilor PARLAMENTARI răspunderea MAGISTRȚILOR CARE NU ÎȘI FAC TREABA decât după cum vor ei? Atât timp cât avem judecători care nu știu nici măcar articole simple din cod, consider că suntem o națiune pierdută. Dragi suporteri, cred cu tărie că judecatorii Curtii de Apel București ne vor da dreptate în rejudecare așa cum ne-au dat și prima oară! Voi continua lupta în acest dosar cu sprijinul vostru!”.

  • 2019 e anul în care Florin Talpan a câștigat procesul cu FCSB, iar celor de la CSA Steaua i-a fost recunoscut palmaresul din 1947 până în 2003
ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat...
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: Aveam nevoie de un şoc!
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a...
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că e însărcinată
Prețul carburanților explodează. Ce se întâmplă de la 1 iulie
Prețul carburanților explodează. Ce se întâmplă de la 1 iulie
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii