Sport

Florin Talpan, reacție imediată după prima conferință de presă a lui Charalambous la FCSB: “Alertă fake news! Oprița a rămas antrenor la Steaua”. Exclusiv

Florin Talpan continuă războiul cu FCSB și amenință echipa lui Gigi Becali cu comisiile FRF și LPF. Comunicatul juristului „militarilor”.
02.04.2023 | 14:28
Florin Talpan reactie imediata dupa prima conferinta de presa a lui Charalambous la FCSB Alerta fake news Oprita a ramas antrenor la Steaua Exclusiv
Florin Talpan, nou atac la FCSB după ce Mihai Stoica a prezentat noul antrenor. Sursă foto: Facebook Florin Talpan
ADVERTISEMENT

Florin Talpan contraatacă după conferința de presă a FCSB, în care Mihai Stoica a declarat că „Steaua are un nou antrenor”. Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua cere intervenția FRF și LPF.

Florin Talpan, comunicat dur după ce FCSB și-a prezentat noul antrenor: „Daniel Oprița antrenează Steaua!”

Mihai Stoica și Elias Charalambous au susținut o conferință de presă în care l-au ironizat pe Florin Talpan. Avocatul CSA Steaua a răspuns imediat printr-un comunicat transmis în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

„ALERTĂ FAKE-NEWS! Clubul STEAUA BUCURESTI nu a schimbat antrenorul echipei de fotbal. Daniel OPRIŢA antrenează echipa de fotbal a clubului STEAUA încă din anul 2019 si are parte, în continuare, de tot sprijinul clubului STEAUA si al suporterilor stelişti pentru a-si îndeplini obliectivele cu echipa de fotbal STEAUA BUCUREŞTI.

Potrivit Legii Sportului nr. 69 / 2000, articolul 45, cluburile sportive deţin EXCLUSIVITATEA:

– dreptului de folosință asupra siglei/emblemei proprii
– dreptului asupra imaginii de grup sau individuale, statică și în mișcare a sportivilor lor în echipament de concurs și de reprezentare, când participa la competiții în numele respectivei structuri;
– drepturilor de reclamă, publicitate și de transmisie radio și televiziune la competițiile pe care le organizează sau la care participă, după caz.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan: „CSA Steaua Bucuresti este unicul proprietar legal al numelui si al mărcii “Steaua Bucuresti”.

CSA Steaua Bucuresti este UNICUL PROPRIETAR legal al numelui si al mărcii “Steaua Bucuresti”. Vă reamintim faptul că, potrivit deciziilor definitive și irevocabile ale Justiţiei, clubul STEAUA BUCUREŞTI nu a înstrăinat niciodată numele, marca sau palmaresul către alte entităţi sportive sau comerciale.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit definitiv, încă din anul 2014, faptul că societatea FC FCSB SA a folosit ilegal si fără niciun drept numele si marca “Steaua Bucuresti”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în anul 2016, Curtea de Apel Bucuresti a interzis societătii FCSB SA orice fel de asociere cu numele “Steaua” sau “Steaua Bucuresti”, fără acordul proprietarului legal al mărcii – Clubul Sportiv al Armatei STEAUA. Decizia Curtii de Apel a rămas definitivă după ce ÎCCJ a respins, în anul 2018, recursul depus de societatea FCSB în acest caz.

CSA Steaua, apel către FRF și LPF: „Să ia toate măsurile necesare pentru respectarea Legii Sportului”

În acest context, clubul STEAUA Bucureşti solicită Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să ia toate măsurile necesare pentru respectarea Legii Sportului si pentru respectarea deciziilor definitive si irevocabile ale Justiţiei.

ADVERTISEMENT

FRF şi LPF ar trebui să intervină de urgentă în acest caz. FRF şi LPF trebuie să oblige angajaţii societăţii FCSB SA să renunţe la furtul de identitate si la orice fel de asociere cu numele “Steaua Bucuresti”, atâta timp cât în competiţia organizată de LPF nu există în acest moment absolut niciun club care poartă numele STEAUA BUCUREŞTI”, se mai arată în comunicatul transmis în exclusivitate către site-ul nostru.

ADVERTISEMENT