Fotbal intern

Florin Talpan, reacție uluitoare la golul lui Andrei Cristea: „Iiii, ce bucurie!” Audio

08.05.2018 | 10:40
Florin Talpan reactie uluitoare la golul lui Andrei Cristea Iiii ce bucurie Audio
Juristul Armatei, Florin Talpan

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a fost prins în direct cum se bucura ca un copil de înfrângerea suferită de FCSB în Copou chiar de 7 mai, scor 1-0, după golul înscris de Andrei Cristea.

Florin Talpan dădea un interviu online pentru canalul de youtube „Steaua Liberă” în timp ce la Iași se juca partida dintre CSM Poli și FCSB. Juristul Armatei era în direct și se discută despre promovarea în Liga a 3-a, despre generația Sevilla și despre 7 mai, când fostul atacant al Stelei a înscris în poarta lui Bălgrădean. Talpan și-a asumat rolul de crainic la golul eroului din dubla cu Valencia și s-a bucurat ca un copil:

Talpan: “Steaua are foarte mulți, cei mai mulți suporteri… Goooooool, 1-0 pentru Iași! Iiii, ce bucurie!”.

Moderator: “Fraților, nu-mi vine să cred! Ce veste ne dă în direct domnul Talpan! Pe 7 mai pierde FCSB titlul”.

Talpan:“Bucurie mare! Nu știu ce minut este. Doamne, ce bucurie! Bucurie fantastică! Este minutul 89. Andrei Cristea a dat golul, foarte bine. Mă bucur.

Moderator: “Asta este! Foarte bine. Asta trebuie să se întâmple”

Talpan: “Andrei Cristea a dat golul”

Talpan, după golul lui Andrei Cristea: „Trebuie să se facă dreptate”

Moderatorul a avut și el o reacție necontrolată după golul căpitanului ieșenilor: “Iată, fraților, că Andrei Cristea a dat gol din nou, spre disperarea oilor”. Talpan s-a făcut că nu aude apelativul adresat și a susținut că avea un plan cu privire la o echipă de fotbal încă din urmă cu trei ani: “Trebuie să se facă dreptate! Adevărul trebuie să iasă la iveală! Cine a încercat să se folosească brandul, trebuie să plătească. Îmi doresc foarte mult ca Iașiul să câștige. Din 2014 m-am gândit ca Steaua să aibă echipă de fotbal. Acesta a fost țelul meu. Dacă eram ascultat din acel moment, acum eram cel puțin în Liga a 2-a”.

FCSB a pierdut la Iași primul loc din Liga 1 după înfrângerea încasată cu CSM Poli.