Fotbal intern

Florin Talpan, reclamație la MAPN împotriva suporterilor Stelei! Reacție oficială a fanilor: ”Nu vom ezita să luăm atitudine!”

07.02.2019 | 20:10
Fanii CSA Steaua prezenți în Ghencea la un meci al favoriților

Juristul Clubului Sportiv al Armatei, Florin Talpan continuă războiul pe toate flancurile. De data aceasta, Talpan le-a făcut reclamație la MAPN chiar suporterilor Stelei! Pro Sport scrie că acesta s-a plâns de faptul că Asociaţia Steliştilor 1947, o asociaţie non-profit care reprezintă fanii roş-albaştrilor, a folosit însemnele clubului în programele de meci care sunt distribuite gratuit la partidele de pe teren propriu.

Deși AS47 distribuie materialele încă din sezonul trecut, Talpan a reclamat acest fapt abia la finalul lui 2018. Motivul exact este reprezentat de prezența în programele de meci a unor machete care promovează „Națiunea stelistă”, o acţiune de marketing prin care AS47 vrea să fidelizeze suporterii cotizanţi. Cu toate acestea, Talpan consideră că folosirea însemnelor Stelei în scopuri comerciale prejudiciază clubul la care este angajat.

Florin Talpan, reclamație la MAPN împotriva suporterilor Stelei! Meciul de fotbal dintre CSA Steaua si AFC Comprest Gim din cadrul etapei a XIV-a a Ligii 4, disputat pe stadionul Ghencea din Bucuresti, sambata, 23 noiembrie 2018.© FOTO: Florin Alboiu / Sport Pictures
Program de meci editat de Asociația Suporterilor steliști

Florin Talpan, reclamație la MAPN împotriva suporterilor Stelei!

„AS47 militează pentru o stare de linişte la club, pentru că doar aşa preconizăm să putem evolua. Am fost martorii a prea multe dispute interne, pe care ne-am dori să le lăsăm în trecut şi facem tot ce ţine de noi, astfel încât corpul juridic să aibă tot sprijinul în demersurile sale. Încercăm, prin toate demersurile, să promovăm culorile roş-albastre şi ne pare rău când nu suntem lăsaţi să facem acest lucru.

Spre exemplu, cu toate că ajutăm clubul, de mai bine de un sezon şi jumătate, prin conceperea programului de meci distribuit gratuit la partidele de acasă având acordul clubului pentru folosirea mărcii, există personaje care încearcă să minimalizeze orice efort de-al nostru şi să ne împiedice, deşi în teorie suntem de aceeaşi parte a baricadei. Reiterăm faptul că rămânem alături de club şi nu vom ezita să luăm atitudine, lucru pe care l-am demonstrat, în cei aproape doi ani de existenţă”, au scris cei de la AS 47 în replică la măsurile luate de Florin Talpan.

  • 1 este locul pe care îl ocupă CSA Steaua în clasamentul Ligii a 4-a