Sport

Florin Talpan, replică dură pentru Ovidiu Burcă: „Nu o lege o ajută pe Steaua să promoveze, ci meritul sportiv al echipei”. Video

Florin Tapan, colonelul de justiție al CSA Steaua București, l-a pus la punct pe Ovidiu Burcă după declarațiile de la finalul partidei.
19.04.2023 | 11:28
Florin Talpan replica dura pentru Ovidiu Burca Nu o lege o ajuta pe Steaua sa promoveze ci meritul sportiv al echipei Video
Florin Talpan a fost prezent în tribune la derby-ul Steaua - Dinamo. Sursă foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT

Florin Talpan l-a atacat pe Ovidiu Burcă după ce a spus că CSA Steaua nu ar trebui să aibă dreptul să promoveze în acest sezon în SuperLiga, deși echipa este lider în clasament.

Florin Talpan l-a pus la punct pe Ovidiu Burcă după Steaua – Dinamo 2-0: „Alegația lui nu are relevanță și nu trebuie luată în considerare”

Florin Talpan a transmis un mesaj amplu la FANATIK SUPERLIGA pentru Ovidiu Burcă: „Răspuns la declarația antrenorului de la Dinamo: Pentru ca o echipă să promoveze trebuie avut în vedere în primul rând meritul sportiv. Nu este moral și nici etic dacă vorbim de sport și de fair-play, ca o lege să împiedice echipa de pe primul loc să promoveze”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Colonelul clubului Steaua consideră punctul de vedere al lui Burcă drept irelevant: „Prin urmare, alegația antrenorului de la Dinamo nu are relevanță și nu poate fi luată în considerare! Aici este vorba de frustrare din partea lui și de părere de rău dar nu este treaba noastră”.

Talpan e de părere că Steaua nu este favorizată de nicio lege și merită să fie în SuperLiga dacă este lider în clasament: „Cineva trebuie să câștige meciul și au câștigat cei mai buni! Adică Steaua București! NU o lege o ajută pe Steaua să promoveze, ci meritul sportiv al echipei!

ADVERTISEMENT

Dar o lege, împiedică/interzice celei mai bune echipe, cu cel mai bun parcurs, fiind pe primul loc, să promoveze, deși, vorbim de sport și în sport este încurajată competiția și fair-play-ul astfel încât cel mai bun să câștige”.

Florin Talpan: „Menținerea actualui cadru legislativ au dus fotbalul românesc într-o prăpastie”

În final Florin Talpan a mai subliniat: „De aceea există CCR și există atâtea decizii de neconstituționalitate ale legii precum și modificări ale legilor! Pentru ca uneori legile sunt strâmbe chiar dacă sunt făcute de oameni drepți!

ADVERTISEMENT

Menținerea actualului cadru legislativ prin care cei mai buni nu pot promova și se poate realiza promovarea unor mediocrii, au dus fotbalul românesc într-o prăpastie în care nu mai facem nicio performanță în Europa”, a fost comunicatul juristului CSA Steaua București.

Ce a declarat Ovidiu Burcă despre Steaua: „Această inițiativă de lege este strigătoare la cer”

Antrenorul lui Dinamo nu este de acord ca Steaua să aibă dreptul la promovare: „Steaua nu va avea drept de promovare, iar această inițiativă de lege, strigătoare la cer… nu cred că Steaua și suporterii lor au nevoie de un astfel de ajutor.

ADVERTISEMENT

Nu poți să schimbi legi acum, ciudat, tocmai în săptămâna asta, mi se pare mai ciudat. Nu cred că legea va trece de Curtea Constituțională!”.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
Elon Musk ar putea distruge Gmail. Sfârșitul se apropie
Elon Musk ar putea distruge Gmail. Sfârșitul se apropie
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume