Fotbal intern

Florin Talpan riscă să fie dat afară de la CSA Steaua. “N-o să-mi ia locul! Nu mai putem accepta derapajele dumnealui!”

11.07.2019 | 09:54
Florin Talpan risca sa fie dat afara de la CSA Steaua No sami ia locul Nu mai putem accepta derapajele dumnealui

Florin Talpan riscă să fie dat afară de la CSA Steaua, toate acestea după ce l-a atacat pe comandantul Pompiliu Bixi Mocanu. Acesta i-a transmis juristului că nu se pune problema să îi cedeze funcția și crede că își depșește artibuțiile. Mai mult, comandantul îi cere lui Florin Talpan să revină la sentimente mai bune.

Florin Talpan riscă să fie dat afară de la CSA Steaua

“Nu cred că poate domnul Talpan să îmi ia locul indiferent de cât de mult își dorește. Domnul Talpan are poziția de consilier juridic șef, dânsul își depășește în mod repetat atribuțiile și, până la urmă, situația se va regla la nivelul clubului, pentru că nu mai putem accepta foarte mult derapajele dumnealui.

Chiar nu știu de unde are această dorință de a-și depăși  condiția. Din punctul meu de vedere, ar trebui să înțeleagă că e momentul să revină la sentimente mai bune și să își facă datoria cu destul de mult succes ca până acum”, a spus Bixi Mocanu, conform Telekomsport.

Colonelul Pompiliu Bixi Mocanu
Colonelul Pompiliu Bixi Mocanu

Florin Talpan i-a cerut demisia comandantului Pompiliu Bixi Mocanu

Oare acest domn colonel Mocanu nu trebuie să plece? Oare nu face nimic, echipa nu a promovat în Liga 3. Nu numai Lăcătuş e de vină acolo. Ei se ascund în spatele lui Lăcătuş. Simt că ce mi se întâmplă. Sunt ameninţat, sancţionat. Mocanu îmi face rapoarte, reproşuri. Noroc că unii suporteri de la Steaua Liberă au plătit amenda de 2 milioane de lei, vechi, pentru că nu am o situaţie financiară bună.

Da. Vor să scape de mine şi prin tot ce fac eu… S-a muşamalizat totul, iar eu am fost bătaia lor de joc. Dar Steaua a câştigat acest dosar, palmaresul e la CSA Steaua, iar dacă eram lăsat făceam multe lucruri şi echipa în Liga 2 acum. Eram în faţa Rapidului acum. Dar nu… Mi-au fost puse beţe în roate”, a spus Florin Talpan după ce CSA Steaua a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB.