Sport

Florin Talpan, sabotat de MApN?! Angel Tîlvar i-a ignorat cererea de 3 luni. Comandantul a semnat să își primească banii. Exclusiv

Florin Talpan se consideră nedreptățit de conducerea MApN, care i-a tăiat sporul pentru lucrări de excepție de 4 ani. Ministrul Apărării îi ignoră cererile.
19.05.2024 | 20:35
Florin Talpan sabotat de MApN Angel Tilvar ia ignorat cererea de 3 luni Comandantul a semnat sa isi primeasca banii Exclusiv
Florin Talpan așteaptă de mai bine de 3 luni un răspuns de la ministrul Apărării. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua București și Ministerul Apărării după ce a fost sancționat și a pierdut sporul de 50% pentru lucrări de excepție, deși a câștigat zeci de dosare pentru „militari”. FANATIK a aflat detalii de culise despre modul în care este tratat colonelul de justiție de șefii de la minister, în frunte cu Angel Tîlvar.

Florin Talpan, ignorat total de ministrul Angel Tîlvar deși Ștefan Bichir și-a dat acordul scris să primească sporul de 50%

Florin Talpan a încasat lunar în ultimii patru ani un salariu cu peste 2.200 de lei mai mic, după ce conducerea clubului și a MApN a decis să îi taie sporul de 50% pentru lucrări de excepție.

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care colonelul de justiție a câștigat procese extrem de importante pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua, mai ales împotriva lui Gigi Becali și a FCSB, ultima victorie fiind în procesul privind palmaresul.

Juristul CSA Steaua București a încercat să își facă singur dreptate și i s-a adresat în scris minstrului Apărării la începutul lunii martie. Ba mai mult, FANATIK a aflat că Ștefan Bichir a semnat această cerere pe care a scris: „De acord”. Așadar, conducerea clubul a probat recompensarea lui Florin Talpan. Cu toate acestea, juristul nu și-a primit nici acum banii pe care a demontrat că îi merită cu prisosință.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan a învins avocații FCSB plătiți cu zeci de mii de euro

Florin Talpan are un salariu lunar de aproximativ 8.000 de lei. Juristul CSA Steaua București chiar a argumentat în această cerere că i-a învins pe avocații FCSB care au avut un onorariu cuprins între 30.000 și 50.000 de euro, deși au pierdut procesele până acum! Și asta pentru un singur dosar!

Cererea colonelui de justiție zace însă pe birouri sau într-un sertar de la Ministerul Apărării de mai bine de trei luni, însă ministrul Apărării, Angel Tîlvar, nu i-a răspuns nici până acum la această solicitare.

ADVERTISEMENT

Juristul CSA Steaua București a decis să meargă în instanță

FANATIK a dezvăluit că Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua București și MApN pentru a-și primi sporul de 50% pentru lucrări de excepție. Procesul se va judeca la Tribunalul Botoșani pe data de 5 iunie.

Florin Talpan a confirmat la FANATIK SUPERLIGA: „Am dat în judecată clubul și ministerul pentru că le-am câștigat atâtea procese dificile și ei mi-au reținut salariul. Nu îmi oferă sporul de 50% pentru lucrări de excepție. 

ADVERTISEMENT

La Curtea de Apel Suceava clubul a primit câștig de cauză, însă am făcut apel și se va întoarce cu siguranță decizia pe 5 iunie la Tribunalul Botoșani. Voi câștiga 100% și îmi voi primi banii.

„Cele mai mari piedici nu le-am avut din partea avocaților lui Becali, ci din partea ministerului. Nu poți să sancționezi un om care îți aduce victorii pe linie”

Am dat în judecată CSA și MAPN pentru că mi se pare anormal să muncesc zi și noapte, să câștig procese grele și ei să mă sancționeze. Pe comandanți și la minister îi deranjează victoriile mele. E rușinos.

Cele mai mari piedici nu le-am avut din partea avocaților lui Becali, ci din partea ministerului. Nu poți să sancționezi un om care îți aduce victorii pe linie. I-am scos în lume și ar trebui să fie recunoscători”.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”