Fotbal intern

Florin Talpan, sabotat din interiorul clubului CSA Steaua! La un pas de a pierde un proces important cu Becali

29.01.2019 | 23:26
Florin Talpan sabotat din interiorul clubului CSA Steaua La un pas de a pierde un proces important cu Becali

În cursul zilei de marți s-a judecat un nou termen în procesul dintre CSA și FCSB pentru palmaresul clubului Steaua. Florin Talpan a fost la un pas de a rata prezența la Tribunal, fapt prin care Gigi Becali ar fi avut câștig de cauză.

Totul chiar din cauza superiorilor săi, care l-au convocat la o ședință în cadrul clubului cu numai două ore înainte de startul termenului de la Tribunalul București.

Florin Talpan, sabotat din interiorul clubului CSA Steaua

Fanii clubului au aflat evenimentele petrecute și l-au criticat în termeni duri pe Bixi-Pompiliu Mocanu, noul comandant al clubui, pe care îl consideră principal vinovat. Mocanu s-a apărat însă, dezvăluind că nu a avut niciodată o asemenea intenție.

Nu aveam de unde să știu că are termen. Eu am venit astăzi la serviciu, mi s-a prezentat o hârtie de dimineață, am semnat-o. Dânsul (Talpan – n.r.) a venit cu programul de la tribunal după ce am semnat acea hârtie. La ora 12 a plecat din club, a ajuns pe la minister.

Atât timp cât n-am fost informat, de unde să știu, puteam să visez? Eu am lipsit săptămâna trecută, iar dimineață am venit la program și mi s-a prezentat o hârtie de către unii dintre ofițeri din cadrul clubului.

Eu nu mă ocup de toate problemele din cadrul clubului, am responsabili pe domenii. Dacă nici omul respectiv n-a știut că are termen la dosar astăzi, cu ce sunt vinovat?”, a spus Bixi-Pompiliu Mocanu pentru ziare.com.

Înainte de sărbători, Bixi Mocanu declara că nu exclude o împăcare cu FCSB, însă acest lucu doar cu acordul suporterilor.