Sport

Florin Talpan, ultimele informații despre procesul cu FCSB de la EUIPO: ,,Luni trimit documentele”

Florin Talpan se pregătește de o nouă bătălie în instanță cu FCSB. Ce se întâmplă în procesul cu FCSB de la Oficiul European pentru Proprietate Intelectuală
19.05.2024 | 18:40
Florin Talpan ultimele informatii despre procesul cu FCSB de la EUIPO Luni trimit documentele
Florin Talpan e pregătit de următoarea bătălie cu FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a dat lovitura de grație FCSB-ului în procesul pentru palmares, iar acum juristul CSA Steaua București e convins că va obține o nouă victorie, de această dată la EUIPO.

Florin Talpan e gata de următoarea bătălie împotriva FCSB-ului. Dosarul de la EUIPO

Florin Talpan revendică deja o nouă victorie împotriva FCSB, de această dată externă, la Oficiul European pentru Proprietate Intectuală, unde avocatul Adrian Căvescu a încercat să înregistreze marca „FCSB Steaua”.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit, Florin Talpan trebuie să aducă până pe data de 22 mai dovada folosirii mărcilor pentru clasa nișă pentru care se face opoziție. Colonelul de justiție este foarte încrezător: „Va mai dura puțin. Pe 22 mai e ultima zi în care pot să trimit documentele. Luni (n.r. 20 mai) le trimit cu poșta DHL. Nu aș putea să vă spun exact când se va da o decizie pentru că ei au alte proceduri acolo. 

Cred că o să mai dureze ceva, dar oricum vom câștiga. Treaba lor că au deschis acest proces. Ei asta fac, deschid o grămadă de procese să amâne inevitabilul. FCSB-ul poate să facă ce vrea, să meargă unde vor ei, nu au nicio șansă”. 

ADVERTISEMENT

Mai există însă și o altă entitate care a contestat înregistrarea mărcii: Marian Străchinescu, managerul academiei de fotbal „Steaua Noua Generație”, reprezentat de firma de avocatură Crina Frisch.

Florin Talpan a făcut demersurile la EUIPO pe propria cheltuială

FANATIK a dezvăluit că Florin Talpan a cheltuit nu mai puțin de 15.900 de lei pentru a plăti taxele și trimiterea documentelor la EUIPO. Juristul „militarilor” a vorbit în urmă cu câteva luni despre acest subiect: „Din banii mei. Din economiile mele, dar nu e normal. Nu vreau să vorbesc mai multe, sunt bani achitați din propriul buzunar, eu trebuia să-mi cumpăr altceva cu banii respectivi, dar am împrumutat clubul Steaua. Secretarul de stat poate să stea pe scaun când știe că nu s-a rezolvat această problemă?

ADVERTISEMENT

FCSB încerca să folosească numele de „Steaua” în cupele europene, iar CSA Steaua București a trimis o contestație la EUIPO, unde a fost în pericol să nu fie luată în calcul dintr-un motiv incredibil. Acum este un termen în recurs și practic ultima cale de atac: „Da, se putea respinge că nu s-a achitat taxa de opoziție. Nu vezi ce rapoarte tendențioase. E inadmisibil. Dacă sunt atât de violent în limbaj nu înseamnă că sunt și în realitate, sunt om cu bun simț, dar văd că oamenii cu bun simț sunt dați la o parte.

Cum mă, tu contabil șef nu ai fost în stare să completezi un act? Ordin de plată prin care ai achitat acei bani și îmi faci mie raport că eu sunt vinovat? Eu ți-am spus foarte clar că trebuie să achiți taxa 320 de euro, care reprezintă taxă opoziție EUIPO, cu numărul ăla.

ADVERTISEMENT

Se poate întâmpla orice, dar eu fac mail la EUIPO și spun că banii ăia și dovezile trimise acolo. Multă lume se întreabă de ce s-a plătit atâta. Păi vă spun eu. Sunt traduceri”, spunea colonelul de justiție pe 31 octombrie 2023 la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României