Sport

Florin Talpan vrea să îi ia tot lui Gigi Becali: ,,Vom câștiga prejudiciul și vom cere daune noi”

Florin Talpan îl anunță pe Gigi Becali că trebuie să plătească prejudiciul de 37 de milioane de euro. Și colonelul de justiție nu se oprește aici. Ce o să mai ceară în instanță
21.05.2024 | 17:35
Florin Talpan vrea sa ii ia tot lui Gigi Becali Vom castiga prejudiciul si vom cere daune noi
Florin Talpan anunță că CSA Steaua București va primi mai mult de 37 de milioane de euro de la Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan e aproape de victoria finală în procesul cu privire la palmares, iar gândul juristului CSA Steaua București se îndreaptă acum către procesul în care îi cere lui Gigi Becali daune de 37 de milioane de euro.

Florin Talpan anunță ziua scandeței pentru Gigi Becali: „Vom recupera toți acești bani și în plus”

Florin Talpan nu îi dă nicio șansă lui Gigi Becali în procesul pentru prejudiciul de 37 de milioane de euro. Stagnat din 18 decembrie 2019 din cauza procesului intentat de FCSB cu privire la anularea mărcilor istorice ale CSA Steaua București, acesta ar putea fi reluat în lunile următoare, ținând cont că litigiul în cauză se apropie de final.

ADVERTISEMENT

Colonelul de justiție însă e gata să bage mâna și mai adânc în buzunarul lui Gigi Becali și nu se mulțumește cu suma pe care a cerut-o inițial: „În suma de 37 de milioane de euro nu sunt incluși și banii de la UEFA pe care FCSB i-a primit pentru performanțele reușite de Steaua București, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Vom cere și alte daune. Suma aceasta din proces se referă doar la perioada 2003-2017. Eu nu am de gând să îi las. Dacă cei din conducerea ministerului au de gând să îl ajute pe Gigi Becali și să mă stopeze, vor lua măsuri împotriva mea. Acum depinde de Ministerul Apărării și statul român de partea cui sunt”.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan, mesaj clar pentru conducerea CSA Steaua București și MApN: „Depinde ce urmărește statul român”

Florin Talpan așteaptă o reacție de susținere din partea conducerii Ministerului Apărării și speră că nu va întâmpina noi piedici în procesul pentru prejudiciu: „Sunt oare de partea omului care luptă pentru statul român, adică a mea? Ar trebui să îmi dea tot ceea ce merit pentru reușitele mele, să am satisfacția și energia să lupt împotriva celor care au dus prejudicii grave statului român, adică FCSB.

Sau va fi de partea FCSB-ului, punându-mi mie bețe în roate și sancționându-mă. Depinde doar de ce urmărește statul român. Eu sunt curios la fel ca dumneavoastră să vedem ce se va întâmpla și cine îmi este alături”, a mai spus reprezentantul juridic al „militarilor”, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Juristul CSA Steaua București susține că Gigi Becali trebuie deja să plătească prejudiciul pe 10 ani: „Există o decizie în instanță”

Florin Talpan a dezvăluit că instanța a dat deja o primă decizie în procesul pentru prejudiciu: „Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Soluționarea dosarului cu prejudiciul nu știu cât ar putea să mai dureze.

E în funcție de cum se vor încheia cele pentru palmares și mărci. Nu știu, vom vedea în următoarele luni. Acum n-aș putea să spun clar pentru că nu se poate aprecia. Ce pot să spun eu dacă așa este justiția din România?

ADVERTISEMENT

Atât durează termenele. În mod sigur voi câștiga pentru că instanța s-a pronunțat deja și el trebuie să plătească pe 10 ani, nu pe 3 ani cum a spus. Deci practic Gigi Becali a recunoscut că trebuie să dea bani clubului Steaua. 

Când a văzut că trebuie să dea pe 10 ani a încercat să suspende dosarul, să formuleze acțiuni în instanță să mai tragă de timp, să tergiverseze ca să poată în continuare să mai supraviețuiască”. 

„În dosarul pentru recuperarea prejudiciului am cerut toți acești bani (n.r. banii pe care FCSB i-a primit pentru câștigarea Cupei Campionilor). În momentul în care va veni dosarul pe rol, vom solicita toate drepturile care ne-au fost luate și însușite de către George Becali. Ei și acum au încercat să spună că au palmaresul și și-au pus pe autocar că au câștigat 27 de titluri. Asta nu înseamnă că s-au folosit de palmaresul Stelei?” – Florin Talpan

Ce spune despre faptul că Steaua a notificat FRF să ia măsurile care se impun după ultima decizie din procesul pentru palmares

Florin Talpan nu e impresionat nici de comunicatul dur al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București cu privire la decizia în procesul pentru palmares, în care cere FRF să ia măsuri: „Eu am cerut asta de mai mulți ani. Au publicat acest comunicat fără măcar să mă menționeze și pe mine, care am reușit să câștig atâtea procese dificile pentru clubul ăsta.

Am trimis Federației Române de Fotbal toate notificările și informările. Domnul Răzvan Burleanu nu vrea să dispună nicio măsură. Eu l-am notificat deja pe Răzvan Burleanu și i-am transmis că trebuie să pună în aplicare deciziile instanțelor”.

Colonelul de justiție vrea să îl lase pe Gigi Becali fără banii primiți din cupele europene: „FCSB nu trebuie să primească milionul de euro de la UEFA pentru Cupa Campionilor Europeni, pentru că s-au folosit de marcă, nume și palmares ilegal”.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Calendar Ortodox, 23 iunie. Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, sărbătoarea întemeierii Bisericii Creștine
Calendar Ortodox, 23 iunie. Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, sărbătoarea întemeierii Bisericii Creștine
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită