Sport

Colegii de la FCSB se bucură că Florin Tănase nu mai merge în Golf: „Este jucătorul nostru foarte important”

Vestea că Florin Tănase nu mai pleacă de la FCSB în această iarnă îi bucură pe coechipieri. Numele jucătorului care a împiedicat transferul său în Arabia Saudită a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.
15.01.2022 | 19:39
Colegii de la FCSB se bucura ca Florin Tanase nu mai merge in Golf Este jucatorul nostru foarte important
ADVERTISEMENT

Deși se afla pe lista saudiților de la Al Nasr, care păreau dispuși să achite cele trei milioane de euro reprezentând clauza de reziliere, Florin Tănase rămâne la FCSB cel puțin până la finalul sezonului. La aflarea acestei vești, coechipierii nu și-au mai putut ascunde bucuria.

Colegii de la FCSB sunt încântați că Florin Tănase nu mai pleacă în Arabia Saudită

Imediat după fluierul final al partidei amicale disputate duminică după-amiaza, în compania celor de la CS Mioveni, Darius Olaru și-a lăudat căpitanul și s-a declarat încântat că acesta nu a mai ajuns în Emiratele Arabe Unite. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise pe parcursul anului trecut în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că a rămas lângă noi, el este jucătorul nostru foarte important. Marchează, îşi face treaba. Ne dorim… şi el îşi doreşte să plece la mai bine. Acum dacă aşa a fost, să rămână aici, ne bucurăm”, a declarat mijlocașul roș-albaștrilor.

Un mijlocaș israelian a blocat transferul la Al Nasr

Deunăzi, FANATIK a dezvăluit motivul pentru care Florin Tănase nu a mai ajuns la Al Nasr Dubai, deși era hotărât să plece și chiar a purtat tratative, reușind să obțină un salariu lunar uriaș, de 80.000 de euro. Pentru a-i face loc în echipă, saudiții trebuie mai întâi să scape de israelianul Dia Saba, un mijlocaș ofensiv de 29 de ani pe care l-au adus în toamna lui 2020 din China, de la Guangzhou City.

ADVERTISEMENT

Nici lui Gigi Becali nu părea să-i surâdă ideea de a rămâne fără liderul echipei, dar acesta nu s-ar fi putut opune mutării în cazul în care șeicii ar fi achitat clauza de reziliere. „Eu, după mine, nu l-aș da, nu vreau să-l vând. E piesa principală la ora asta. El e jucătorul cu cea mai mare experiență, dă goluri, îmi ține echipa, dar nu pot să-l țin dacă cineva 3 milioane, are clauză.

Bagă banii în cont și pleacă. Pleacă pentru că are clauza aia, nu depinde de mine, dar eu nu vreau să-l dau. Uite, că Dumnezeu mi-a ajutat, nu l-am dat”, a declarat patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea: „Tănase e liniștit se pregăteşte foarte bine”

Chestionat cu privire la situația lui Florin Tănase după ratarea transferului, Toni Petrea și-a exprimat convingerea că acesta va rămâne concentrat și va da totul pentru a-și ajuta echipa în drumul spre un nou titlul de campioană, primul după șase sezoane de pauză.

M-am obişnuit cu discuţiile astea vizavi de Tănase. E important, e căpitanul echipei, liderul, golgheterul şi faptul că nu a plecat pe mine mă bucură.

ADVERTISEMENT

Cred că şi el e mulţumit până la urmă că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realizat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit.

Prin Emirate, prin Europa… cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu. E liniştit, e ok, se pregăteşte foarte bine şi aşa o va face în continuare. Sper să aibă şi mai multe reuşite anul ăsta, să ajute echipa cât mai mult.

Avem un lot echilibrat, jucători care oricând pot face parte din primul 11. Nu-mi doresc decât să avem jucătorii sănătoşi, să se poată pregăti foarte bine şi să joace foarte bine”, a explicat tehnicianul vicecampioanei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,50 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT