Sport

Florin Tănase și-a luat gândul de la plecare. Anunțul impresarului: „E greu să dai lovituri cu fotbalul pe care îl avem”

Florin Tănase nu mai poate pleca de la FCSB în această iarnă. Toate încercările impresarului Giovanni Becali de a-i găsi o echipă în străinătate au fost sortite eșecului.
19.01.2022 | 13:43
Florin Tanase sia luat gandul de la plecare Anuntul impresarului E greu sa dai lovituri cu fotbalul pe care il avem
ADVERTISEMENT

Deși este principalul marcator al FCSB-ului și unul dintre cei mai bine cotați jucători din Casa Pariurilor Liga 1, Florin Tănase nu reprezintă o țintă pentru cluburile de peste hotare. A spus-o chiar impresarul său, Giovanni Becali, care a încercat în zadar să-i obțină mijlocașului transferul mult visat.

Florin Tănase nu are căutare în străinătate. Anunțul lui Giovanni Becali

E greu să dai lovituri cu fotbalul pe care îl avem noi în momentul ăsta. De Florin Tănase se vorbeste mereu. Sunt de 30 de ani în fotbal și nu îmi explic nici eu cum un jucător ca Tănase nu poate să fie transferat. Asta e.

ADVERTISEMENT

A ales calea înțeleaptă, a prelungit cu Steaua și ia 30.000 de euro lunar. Oferte sunt și la 29-30 de ani. Depinde de contactele pe care le ai cu diverse echipe”, a dezvăluit reputatul agent de jucători pentru Pro X, chiar înaintea plecării în Polonia, unde l-a transferat pe dinamovistul Deian Sorescu. Acesta va evolua pentru Rakow Czestochowa, echipă aflată pe poziția a treia în clasamentul primei ligi.

În schimb, Tănase ajunsese la un acord cu saudiții de la Al Nasr, care s-au arătat dispuși – așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate – să-i ofere un salariu lunar de 80.000 de euro (960.000 pe an), dar mutarea a picat în ultimul moment. Tot site-ul nostru a dezvăluit că formația din Dubai ar fi trebuit să-și încheie conturile cu un alt mijlocaș ofensiv, israelianul Dia Saba, lucru care nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT

Căpitanul roș-albaștrilor s-a resemnat: „Nu mă mai gândesc că puteam să fiu acolo sau acolo”

Chestionat pe marginea subiectului, „Tase” a părut împăcat cu gândul că nu va pleca în această iarnă de la FCSB și le-a făcut, totodată, o promisiune suporterilor: deși pare imposibil, va da totul pentru a împiedica rivala CFR din cursa spre un nou titlu de campioană, al cincilea consecutiv. Cele două echipe se vor întâlni chiar în prima etapă din 2022, duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Cred că mai avem nevoie de câțiva jucători. Sunt aici, sunt fericit, nu regret că nu am plecat. Trebuie să mă concentrez, să ajut mai mult clubul.

ADVERTISEMENT

Eu, când intru pe teren, chiar dacă sunt la antrenament sau la meci, nu mă mai gândesc că puteam să fiu acolo sau acolo. M-am apucat de fotbal din plăcere, nu cu gândul de a pleca la o echipă sau alta.

Anul acesta e aproape imposibil (n.r. ca FCSB să câștige titlul), trebuie să fim realiști, sunt 10 puncte diferență, dar noi credem. Dacă vom câștiga acest meci cu CFR, sperăm ca ei să se încurce, vor avea un program puțin mai dificil decât al nostru”, a declarat căpitanul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Un cunoscut impresar sârb nu crede în transferul lui Florin Tănase: „Cine ar plăti 3 milioane de euro ar fi păcălit”

Chestionat cu privire la șansele ca Florin Tănase să prindă un transfer în străinătate, Zvonko Milojkovic – agentul sârb care a adus în România jucători precum Bozovic, Vranjkovic sau Planic – nu doar că a fost extrem de sceptic, dar a criticat în termeni duri stilul de joc al mijlocașului și a identificat problemele  fotbalul românesc. Nici Gică Hagi nu a scăpat „neșifonat”.

Florin Tănase, golgeterul vostru, are o clauză de reziliere de trei milioane de euro și nu plătește nimeni! Nu e ciudat, Tănase cade non-stop, la fiecare duel! Poți să-l vinzi cu trei milioane, chiar cu mai mult, dacă păcălești pe careva. Dacă nu, n-ai cum să-l vinzi!

Ce a produs Hagi? Mă refer la jucători de top, ofertați cu zeci de milioane de euro! Nu sunt nebun, nu susțin că Hagi nu muncește! Se chinuie enorm cu echipa pe care o are, dar nu a produs niciun fotbalist de top în toți anii aceștia! E realitatea!”, a spus Milojkovic, potrivit gsp.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,40 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT