Fotbal intern

Florin Tănase, explicație pentru titlul ratat: „Am rămas cu un lot foarte subțire” + „Îmi pare rău că ratez Dinamo”

21.06.2020 | 23:03
Florin Tanase explicatie pentru titlul ratat Am ramas cu un lot foarte subtire  Imi pare rau ca ratez Dinamo
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a găsit explicația pentru ratarea unui nou titlu: ”Am rămas cu un lot foarte subțire”. Căpitanul celor de la FCSB a vorbit după remiza cu Gaz Metan Mediaș, 2-2 pe „Arena Națională”.

Cu acest rezultat, FCSB iese practic din cursa pentru titlul, fiind la 9 puncte de campioana CFR Cluj cu 6 etape înainte de final.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase regretă și faptul că eliminarea din meciul cu ardelenii îl face să rateze prima manșă a semifinalei cu rivalul de la Dinamo, meci care va avea loc joi, 25 iunie.

Florin Tănase spune că eliminarea sa în FCSB – Gaz Metan 2-2 a fost nemeritată. „Doar al doilea galben a fost”

Dacă după derby-ul de la Cluj, 0-1 cu CFR, disputat acum o săptămână, Florin Tănase mai acorda 10 la sută șanse echipei sale la titlu, acum căpitanul a fost tranșant.

ADVERTISEMENT

Primul galben a fost nemeritat, al doilea a fost meritat. Se întâmplă și lucruri de genul acesta din dorință prea mare de victorie.

Nu mai avem nicio șansă la titlu, sunt prea multe puncte diferență. Anul acesta am rămas cu un lot foarte subțire, dar după iarnă repetăm aceleași greșeli și de aceea nu ajungem la titlu”, a spus Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Căpitanul roș-albaștrilor a discutat și despre plecarea prietenului său Bogdan Planic: „Am vorbit cu Planici, a fost decizia lui, el știe mai bine ce este mai bine pentru cariera lui”.

Florin Tănase regretă că ratează marele derby cu Dinamo din semifinalele Cupei

După acest 2-2 cu Gaz Metan în runda a patra din play-off, pentru echipa lui Bogdan Vintilă urmează prima manșă a semifinalei de Cupă cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Meciul va avea loc peste 4 zile, pe terenul „câinilor”, dar Florin Tănase, căpitanul FCSB, este suspendat pentru această întâlnire. „Tase” și-a exprimat părerea la finalul meciului de duminică seara.

Îmi pare rău că ratez meciul tur cu Dinamo și așa suntem puțini. Îmi doresc foarte mult să câștig un trofeu și avem șanse să luăm Cupa”, a declarat Tănase.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,51 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT