ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Florin Tănase a ieșit negativ la COVID-19! Gigi Becali vrea să mai facă două transferuri dacă se amână meciul. Exclusiv

Autori: Cristi Coste, Traian Terzian | 22.09.2020 | 17:41
Florin Tănase a ieșit negativ la COVID-19! Gigi Becali vrea să mai facă două transferuri dacă se amână meciul. Exclusiv
Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, fusese infectat înaintea meciului cu Backa Topola, dar FANATIK a aflat că ultimul test pentru Covid-19 i-a ieșit negativ. Sursă foto: Sport Pictures

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, fusese infectat înaintea meciului cu Backa Topola, dar FANATIK a aflat că ultimul test pentru Covid-19 i-a ieșit negativ.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a făcut un nou test marți, alături de ceilalți jucători din lotul ”roș-albaștrilor” care fuseseră depistați pozitiv înainte de jocul din Serbia.

Situația este dramatică la echipa finanțată de Gigi Becali, după ce alți patru jucători au fost testați pozitiv marți. FANATIK a aflat că este vorba de Florinel Coman, Valentin Crețu, Olimpiu Moruțan și Marius Briceag.

ADVERTISEMENT

Test negativ de Covid-19 pentru Florin Tănase

În multitudinea de vești proaste, cei de la FCSB au primit și una bună. Cei nouă jucători care au fost infectați cu Covid-19 înainte de meciul din turul doi preliminar al Europa League au fost retestați, iar FANATIK a aflat că Florin Tănase a ieșit negativ.

O altă veste bună aflată de FANATIK este faptul că antrenorul secund Mihai Pintilii, cel care s-a ocupat de echipă în ultima perioadă, a ieșit și el negativ, iar Mihai Stoica a anunțat pe rețele de socializare că a învins virusul.

ADVERTISEMENT

Marți dimineața, FCSB a efectuat o nouă testare la clinica lui Gigi Becali, Imunomedica, ”roș-albaștrii” fiind împărțiți în loturi separate: cei pozitivi și cei negativi. Dintre lotul celor negativi, Buziuc a fost depistat cu Covid-19.

În urma acestui nou val de infectări, FANATIK a aflat că FCSB a făcut o solicitare la UEFA prin care să amâne meciul cu Slovan Liberec, din Europa League. ”Roș-albaștrii” ar vrea ca această confruntare să se dispute sâmbătă pentru a putea alinia măcar un prim “11” valid și de a nu fi eliminați la “masa verde”.

ADVERTISEMENT

Este greu de crezut că în aceste condiții, FCSB va putea alinia un prim “11” în confruntarea din Europa League de joi. Speranțele ”roș-albaștrilor” se pun într-o amânare cu câteva zile a confruntării, astfel încât să existe un răgaz pentru ca unii jucători să revină.

În plus, FANATIK a mai aflat că finanțatorul Gigi Becali este dispus să facă două transferuri de urgență în cazul în care UEFA va accepta cererea FCSB-ului de a amâna cu două zile întâlnirea cu Slovan Liberec. Astfel, cei doi ar putea fi înscriși pe lista UEFA, deoarece aceasta poate fi modificată cu două nume cu 48 de ore înainte de meci.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!