Fotbal intern

Florin Tănase a intrat în afaceri. A lansat un brand de haine împreună cu Medeea Turcescu

22.03.2020 | 21:11
Florin Tanase a intrat in afaceri A lansat un brand de haine impreuna cu Medeea Turcescu
Medeea Turcescu și Florin Tănase. FOTO: Instagram
ADVERTISEMENT

Medeea Turcescu, iubita lui Florin Tănase, a lansat un brand vestimentar. Hainele se vând, cel puțin deocamdată, pe o pagină dedicată de Instagram, iar modelul care le promovează este chiar partenera fotbalistului de la FCSB.

Medeea Turcescu și-a lansat brand de haine

Medeea Turcescu și Florin Tănase au urmat modelul lui Dennis Man și au lansat un brand de haine. Linia vestimentară, dar și accesoriile puse în vânzare de iubita fotbalistului de la FCSB, se pot achiziționa de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nepoata lui Robert Turcescu a lansat o pagină dedicată pentru produsele lansate, „Medeea Clothing” și este chiar modelul care promovează hainele și accesoriile.

Medeea Turcescu și Florin Tănase sunt împreună de aproape șase ani, cunoscându-se la Pitești. Partenera fotbalistului „roș-albastru” este un nume cunoscut în lumea modei din România, lucrând cu designeri importanți, printre care și Cătălin Botezatu, iar în ultima perioadă s-a ocupat și de make-up.

ADVERTISEMENT
Unul dintre produsele lansate de Medeea Turcescu. FOTO: Instagram
Unul dintre produsele lansate de Medeea Turcescu. FOTO: Instagram

Dennis Man a lansat „Signed 98”

Dennis Man deține, de asemenea, o linie de haine, denumită „Signed 98”, după anul de naștere care dă și numărul pe care mijlocașul de bandă îl folosește la FCSB.

Hainele care poartă semnătura lui Dennis Man se pot achiziționa, ca și în cazul liniei lansate de Medeea Turcescu, pe o pagină dedicată de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul FCSB și iubita sa, Alexandra Grigoriță, fostă Miss Arad, sunt modelele care promovează pe rețelele de socializare linia vestimentară „Signed 98”.